Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Протокол про пред'явлення особи для впізнання і його наслідки

м. Енськ Дата

Впізнання розпочато о 10-й год.,

закінчено об 11-й год.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р. в своєму службовому кабінеті при природному освітленні з додержанням вимог статей 174, 176 КПК України в присутності понятих Яковлєва Миколи Івановича, який проживає в м. Енську, вул. Цементна, 3, кв. 1, і Коновалової Раїси Григорівни, яка проживає в м. Енську, вул. Цементна, 3, кв. 5, пред'явив для впізнання потерпілій Зюзіній Галині Тихонівні 193_ р. народження, яка проживає в м. Енську, вул. Крайня, 12, кв. 4, раніше допитаній про зовнішність і прикмети особи, що впізнавалась (а. с. 48—49), таких осіб, які не мають різких відмінностей в зовнішності та одягові:

1. Акопяна Григорія Федоровича 195_ р. народження, середнього зросту, худорлявого, волосся чорне, кучеряве, очі темно-сині, ніс з горбинкою, вдягненого в джинсовий костюм синього кольору, піджак спортивного покрою, черевики темні, проживає в м. Енську, вул. Гагаріна, 6, кв. 23.

2. Фурлузані Ігоря Пантелеймоновича 195_ р, народження, худорлявого, волосся темне, хвилясте, очі темно-коричневі, ніс випуклий, одягнений в джинсові синюваті штани, піджак синього кольору спортивного стилю, черевики темно-коричневі, проживає в м. Енську, вул. Кожедуба, 12, кв. 3.

3. Батурського Мойшу Львовича 194_ р. народження, середнього зросту, худорлявого, волосся чорне, кучеряве, очі коричневі, ніс з родимкою на спинці, одягнений в сині штани, піджак із джинсової тканини синюватого тону, черевики чорні, проживає в м. Енську, вул. Артільна, 10, кв. 4.

Названі особи пред'являються для впізнання стоячи, їм запропоновано зайняти місця в одному ряду за своїм розсудом.

Особа, що впізнавалась, — Акопян Г.ф. став між Фурлузані І.П. і Батурським М.Л. За пропозицією слідчого понятий Яковлєв М.І. по телефону запросив із кімнати для відвідувачів потерпілу Зюзіну Г.Т. для проведення впізнання особи.

Зюзіна Г.Т. попереджена про кримінальну відповідальність за дачу завідомо неправдивих показань.

(підпис потерпілої)

Учасникам пред'явлення для впізнання роз'яснено право робити зауваження і доповнення, які вносяться в протокол, а понятим, крім того, — обов'язок засвідчити факт, зміст і результати пред'явлення для впізнання. Слідчий пропонує впізнаючій Зюзіній Г.Т. вказати серед пред'явлених осіб на громадянина, якого вона могла зустрічати раніше, і пояснити, за якими ознаками вона його впізнала.

Зюзіна Г.Т., оглянувши пред'явлених для впізнання осіб, вказала на громадянина, який назвався Акопяном Григорієм Федоровичем, і заявила:

— Цього чоловіка раніше я не раз бачила у Васіної Ольги, моєї сусідки по квартирі. З ним приходили ще двоє чоловіків. Вони пиячили в квартирі, співали пісні. Його я впізнала за такими ознаками, як вік, зріст, статура, темне волосся і очі, ніс з характерною горбинкою, одяг, особливо запам'ятався піджак спортивного покрою. Інших пред'явлених для впізнання осіб я не знаю і раніше ніколи не бачила.

На прохання учасників впізнання слідчий зачитав протокол вголос.

Зауважень і доповнень немає. Все записано вірно.

Впізнаюча (підпис)

Впізнаний (підпис)

Особи, які впізнавались (підпис)

(підпис)

(підпис)

Поняті (підпис)

(підпис)

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]