Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Постанова про зняття інформації з каналу телефонного зв'язку

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнка А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи по обвинуваченню Васіної Ольги Володимирівни у вчиненні Злочинів, передбачених статтями 86', 173, ч. З ст. 193 КК України,

встановив:

Бухгалтер Енського міськторгу Васіна О.В., будучи скарбником профкому названого торгу, зловживаючи своїм посадовим становищем, підроблюючи офіційні документи, систематично привласнювала профспілкові кошти. Всього вона викрала більш як (вказати суму), заподіявши профспілковій організації значну майнову шкоду. Крім того, Васіна О.В. викрала із квартири своєї сусідки Зюзіної Г.Т. Її диплом про закінчення економічного інституту.

Потерпіла Зюзіна Г.Т. на допиті (дата) пояснила, що в квартирі Васіної О.В. збирались невідомі чоловіки, пиячили, співали пісні, і одного з них впізнала при проведенні впізнання (дата). Ним виявився громадянин Акопян Григорій Федорович.

Потерпіла _ січня 199_ р. звернулася до прокуратури м. Енська з обгрунтованою письмовою заявою про те, що після її допиту і проведення впізнання у справі Васіної О.В. невідомий громадянин неодноразово телефонував Їй додому і погрожував розправою, аж до вбивства її і її дитини, ультимативно вимагаючи змінити свої показання, дані на попередньому слідстві. Потерпіла Зюзіна Г.Т. вважає загрозу небезпеки наявною і просить забезпечити її безпеку, права і законні інтереси. Вона з метою викриття і покарання зловмисника згодна, щоб правоохоронні органи прослуховували переговори, які ведуться через її квартирний телефон № 510-19-27 Енського вузла зв'язку.

Дане прослуховування телефонних переговорів необхідно провести в межах двомісячного строку провадження попереднього слідства на підставі п. 9 ч. 2 Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність". Беручи до уваги викладене і те, що є достатні підстави вважати, що в результаті прослуховування даних телефонних переговорів будуть одержані відомості, які можуть мати суттєве значення для справи, керуючись вимогами ст. 130 КПК України,

постановив:

1. Здійснити з _ січня по _ лютого 199_ р. цілодобове зняття інформації з телефону № 510-19-27 Енського вузла зв'язку Енської міської телефонної мережі Міністерства зв'язку України, встановленого на квартирі громадянки Зюзіної Галини Тимофіївни, і одночасно вжити необхідних заходів щодо забезпечення безпеки потерпілої та членів її сім'ї.

2. Цю постанову надіслати начальнику відділу внутрішніх справ м. Енська для організації її негайного виконання. - 3. При викритті особи, яка загрожує розправою потерпілій Зюзіній Г.Т., відразу повідомити мене, не припиняючи звукозапису переговорів та їх прослуховування. -

4. Учасників зняття інформації з телефонного зв'язку попередити про відповідальність за розголошення даних, що стали їм відомими.

З постановою ознайомити потерпілу Зюзіну Г.Т.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Постанова слідчим мені оголошена. Ніяких зауважень не маю.

дата (підпис потерпілої)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]