Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Протокол про пред'явлення обвинуваченому матеріалів експертизи

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., відповідно до ст. 202 КПК України склав цей протокол про те, що в своєму робочому кабінеті пред'явив Васіній Ользі Володимирівні, обвинувачуваній у вчиненні злочинів, передбачених статтями 86-1 , 172, ч.3 ст. 193 КК України, матеріали судово-бухгалтерської експертизи на 11 сторінках з додатками, складені експертом Карапузовим І.М. (дати).

Обвинувачена Васіна О.В. ознайомилась з матеріалами експертизи з 10-ї до 12-ї години, після чого заявила, що зміст матеріалів експертизи їй зрозумілий, ніяких пояснень, зауважень, заперечень і клопотань не має.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Протокол мною прочитаний, все записано правильно, ніяких зауважень не маю.

Обвинувачена (підпис)

7. Зупинення і закінчення попереднього слідства. Постанова про зупинення попереднього слідства

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи по обвинуваченню Васіної О.В. у вчиненні злочинів, передбачених статтями 86', 172, ч. З ст. 193 КК України, в с та н о в и в :

17 січня 199_ р. Васіній О.В. пред'явлено обвинувачення в тому, що вона, працюючи скарбником профкому Енського міськторгу, зловживаючи своїм посадовим становищем, шляхом підлогу документів систематично розкрадала колективні кошти, завдавши профспілковій організації матеріальних збитків на суму (вказати яку).

Крім того, вона викрала у громадянки Зюзіної Г Т. диплом про закінчення інституту 15 січня 199_ р. щодо Васіної О.В. був застосований запобіжний захід — тримання під вартою в слідчому ізоляторі № 1 м. Енська, з якого надійшло повідомлення, що арештована Васіна О.В. 21 січня 199_ р. поміщена в урологічне відділення клінічної лікарні № 2 м. Енська. У витягу з історії хвороби № 102, підписаному головним лікарем і лікарями, які лікували Ва-сіну О.В., зазначено, що 22 січня 199_ р. вона була прооперована у зв'язку з сечокам'яною хворобою і перебуває на стаціонарному лікуванні в лікарні № 2 м. Енська.

Беручи до уваги, що у справі виконано всі слідчі та інші процесуальні дії, проведення яких можливе за відсутності обвинуваченої Васіної О.В., а її тяжке захворювання перешкоджає закінченню розслідування справи, керуючись п. 2 ст. 206, ст. 208 КПК України,

постановив:

1. Попереднє слідство в даній справі зупинити до одужання обвинуваченої Васіної О.В.

2. Обраний щодо обвинуваченої Васіної О.В. запобіжний захід — тримання під вартою залишити без зміни. Копію даної постанови надіслати прокуророві м. Енська.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Постанова про відновлення попереднього слідства

м.Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи по обвинуваченню Васіної О.В. у вчиненні злочинів, передбачених статтями 86', 172 і ч. З ст. 193 КК України, встановив:

22 січня 199__р. провадження в даній справі було зупинено у зв'язку з тяжким захворюванням обвинуваченої Васіної О.В.

20 лютого 199_. р. надійшла довідка № 63 від 18 лютого ц.р. з клінічної лікарні № 2 м. Енська, де Васіна О. В. перебувала на лікуванні, про те, що в даний час вона здорова.

Беручи до уваги, що підстави зупинення провадження у справі відпали, керуючись ст. 210 КПК України, постановив:

Попереднє слідство в даній справі відновити

Копію постанови надіслати прокуророві м. Енська.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]