Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachment.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
427.01 Кб
Скачать

Критерії оцінювання знань і вмінь з дисципліни

Види робіт

Кількість балів

Критерії оцінювання

Семінарське заняття

0

Пропущене заняття або пасивна присутність

1

Доповнення

2

Відповідь із використанням основної літератури

3 – 4

Відповідь із використанням основної і додаткової літератури

Експрес-контроль

(тестування)

0 – 10

Експрес-тест містить 10 завдань. Кожне правильно виконане завдання оцінюється в 1 бал.

Письмова робота

0

Письмова робота відсутня, має несамостійний характер або містить плагіат.

1 –4

Завдання виконане не повною мірою; автор демонструє побіжне знання програмного матеріалу дисципліни; не виявляє навичок аналізу і логічного та послідовного викладу; подекуди припускається помилкових суджень; робота не вичитана й оформлена неналежним чином.

5 – 6

Автор демонструє достатню обізнаність із програмним матеріалом дисципліни та вміння логічно і послідовно викладати його зміст. Разом із тим, тему роботи розкрито не повною мірою; викладу бракує аналітичного характеру; недостатньо дотримані вимоги до оформлення.

7 – 8

Тему роботи розкрито повною мірою. Автор демонструє належний рівень знання і розуміння програмного матеріалу дисципліни; виявляє аналітичні здібності, здатність до самостійного опрацювання джерел, елементи наукового пошуку, навички системного, логічного і послідовного викладу. Роботу вчасно подано й оформлено у відповідності до вимог.

Реферат

0

Завдання не виконане у визначений викладачем термін або містить плагіат.

1–5

Завдання виконане не повною мірою; автор демонструє побіжне знання програмного матеріалу дисципліни; не виявляє навичок аналізу і логічного та послідовного викладу; подекуди припускається помилкових суджень; робота не вичитана й оформлена неналежним чином.

6 – 10

Автор демонструє достатню обізнаність із основною літературою предмета. Разом із тим, завдання виконане повною мірою; не опрацьовано додаткову літературу; викладу бракує аналітичного характеру, логічності та послідовності; недостатньо дотримані вимоги до оформлення.

11 – 15

Автор демонструє належну обізнаність із програмним матеріалом дисципліни; спирається на основну і додаткову літературу предмета; дотримується логічності та послідовності викладу. Разом із тим робота має переважно описовий характер; здатність до аналізу і самостійних узагальнень виявлено не повною мірою.

16 – 20

Тему роботи розкрито повною мірою; автор демонструє належний рівень знання і розуміння програмного матеріалу дисципліни; виявляє аналітичні здібності, здатність до самостійного, системного, логічного і послідовного мислення та узагальнень. Роботу виконано вчасно й оформлено у відповідності до вимог.

Екзаменаційна відповідь на питання, визначене в білеті

0

Відповідь відсутня. Виявлено спроби несамостійної підготовки до відповіді.

1 – 5

Відповідь не чітка і не повна. Студент демонструє побіжне знання програмного матеріалу дисципліни; не виявляє належного рівня володіння першоджерелами і додатковою літератури; подекуди припускається помилкових суджень.

5 – 10

Студент демонструє достатню обізнаність із фактичним змістом програмного матеріалу дисципліни, але не виявляє належного рівня його розуміння. Відповідь задовільна, але недостатньо чітка і повна.

11 – 15

Студент демонструє належну обізнаність і розуміння змісту програмного матеріалу дисципліни. Відповідь чітка, але недостатньо повна. Бракує логіки виладу і знання додаткової літератури предмета.

15 – 20

Студент демонструє належну обізнаність і розуміння змісту програмного матеріалу дисципліни. Відповідь чітка і повна, логічна й аргументована. Студент виявляє знання обов’язкової і додаткової літератури предмета.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]