Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachment.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
427.01 Кб
Скачать

Viі. Критерії оцінювання знань і вмінь студентів, умови визначення навчального рейтингу

Оцінювання знань і вмінь студентів, набутих під час вивчення дисципліни, здійснюється за загальноуніверситетською рейтинговою системою.

Рейтингова оцінка з дисципліни «Антична філософія» (максимум – 100 балів) є комплексною характеристикою компетентності студента, яка враховує результати поточної семестрової роботи і підсумкового контролю.

Поточна семестрова оцінка є сумою балів, отриманих студентом за виконання аудиторної та самостійної роботи; формою підсумкового контролю є залік (І семестр) і екзамен (ІІ семестр) (див. таблиці: «Умови визначення навчального рейтингу» та «Критерії оцінювання знань і вмінь з дисципліни»).

Рейтингова оцінка за І семестр (від 60 до 100 балів) виставляється за підсумками семестрової роботи, як загальна сума балів, набраних у відповідності до «Умов визначення навчального рейтингу». Курс вважається зарахованим, якщо загальна кількість балів, отримана за роботу в семестрі, становить не менше 60.

Рейтингова оцінка за ІІ семестр є сумою балів, отриманих за роботу в семестрі (максимум – 60) та на екзамені (максимум – 40) (див.: «Умови визначення навчального рейтингу»). Умовою допуску студента до екзамену є наявність не менше 20 балів за роботу в ІІ семестрі. Студенти, не допущені до екзамену, отримують академічну заборгованість, ліквідація якої передбачає повторне прослуховування дисципліни.

У разі отримання за підсумками роботи в семестрі та екзамену рейтингової оцінки 30 – 59 балів студент має право на двократне перескладання дисципліни – викладачу та комісії; рейтингова оцінка з дисципліни, отримана шляхом перескладання, не може бути вище 60 балів.

У разі отримання за підсумками роботи в семестрі та екзамену рейтингової оцінки 20 – 30 балів студент зобов’язаний до повторного слухання курсу.

Умови визначення навчального рейтингу і семестр

  1. Робота в семестрі

Види робіт

Їх кількість

Максимальний бал

за заняття/роботу

Загальна кількість балів

Семінарські заняття

13

4

52

Експрес-контроль (тестування)

2

10

20

Письмова робота

1

8

8

Реферат

1

20

20

Разом:

100

Іі семестр

  1. Робота в семестрі

Види робіт

Їх кількість

Максимальний бал

за заняття/роботу

Загальна кількість балів

Семінарські заняття

13

4

52

Письмова робота

1

8

8

Разом:

60

2. Екзамен

Види робіт

Кількість завдань

Максимальний бал

за 1 правильну відповідь

Разом

Усна співбесіда за білетами

2

20

40

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]