Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Projects_book_2011.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
3.17 Mб
Скачать

Враження гімназистів та вчителів зі стрия

▲Оскільки це є мої, на разі, вже треті відвідини Новоград – Волинського колегіуму, то мені тут не здається нічого дивним. Звичайно рівень не той, що в нас, але як на мене в Стрию цікавіше. Почалося усе все з того, що ми о 3 годині ночі приїхали у Новоград – Волинський. Мене Кирило забрав до себе додому, звичайно спати вже не хотілось… Тому я зранку був практично ніякий. На 10 годину ми прийшли в колегіум. Тут почалося все, як і завжди: збір в методичному кабінеті, презентація клубів, презентація книги про співпрацю гімназії та колегіуму починаючи з 2002 року. В цілому, хоча б мені мало здаватись, що все іде по одному і тому самому сценарію, цього разу все відбувалось трішки неординарно. Але це було так, «між іншим». Після всіх цих заходів нас чекав смачний обід. Хочу висловити велику подяку кухарям, які його приготували, все було насправді смачно. А от зараз я сиджу і пишу ці спогади, не знаю, що написати, напевно почну із самокритики та критики свого навчального закладу. По-перше, у нас є велика різниця у культурі поведінки учнів. Така маленька річ, як необписані парти та незасмічені коридори дивують мене, бо знаю на власному прикладі рівень поведінки учнів гімназії. По-друге, мені подобається рівень організації навчального процесу, тому що під час уроків учні не тиняються коридорами школи. По-третє, в гімназії набагато краще, ніж тут. (древня китайська приказка: « Кожна жаба хвалить своє болото»). А взагалі, мені було дуже приємно побачити своїх старих знайомих та друзів, познайомитись з новими людьми, ну і втретє відвідати колегіум. Як кажуть: «Лаконічність – сестра таланту», тому я вважаю закінчити свої спостереження…

P.S. Ще у мене вийшли класні фотографії з початку першого дня, невдовзі ви їх побачите, тому що я їх «виллю» в Інтернет.

Арсен Луковський

▲ Це просто “вишка”! Я не очікував такого теплого прийому. Все пройшло за вищим класом. Я задоволений усім, починаючи від теплого прийому в сім’ї і закінчуючи організованим проведенням олімпіад і всіх заходів. Я приїхав сюди перший раз і, нажаль, останній. Я ніколи не міг подумати, що за ці три дні перебування у Новоград-Волинському колегіумі, я знайду так багато нових друзів, з якими старатимусь підтримувати дружні зв’язки і надалі. Мене вразила привітність і усмішки учнів, яких я навіть не знав. Я думаю, що не буде зайвим ще раз нагадати про зібраність і організаторські здібності педагогічного колективу колегіуму, які презентували нам роботу різних гуртків і показали майстер клас на відкритих уроках. Думаю вже всі знають про умови, які створені для навчання (нам ще рости і рости до такого рівня). Також мене вразила книга, яка була випущена спеціально до нашого приїзду. Це “Новоград – Стрий FOREVER”. Адже так приємно розгорнути її і знайти відгуки учнів гімназії. І не можу не додати, що всі вони позитивні. Також не можу не відзначити інтелектуальний рівень учнів колегіуму, з якими було приємно поговорити про те, що справді вартує уваги. О, я забув згадати сім’ю Бакало, яка так тепло прийняла мене. Я завжди був задоволений всім і завжди з позитивним настроєм, адже я завжди був ситим. А Христинка просто the best. Вона завжди була приємною і ввічливою. Чесно кажучи, мені сподобалось все. Нажаль, я більше не зможу приїхати сюди в рамках обміну учнів, але хто сказав, що я не можу приїхати до друзів в колегіум????? Я просто впевнений, що новоградці будуть раді бачити мене у себе і повірте, що це взаємно.

Роман Фок

▲Приємна несподіванка – це подарунок. Обожнюю подорожувати, тому поїхати в Новоград – Волинський погодилася з радістю. Ще мить і я вже дрімаю у поїзді. Годинник показує далеко за північ, прокидаюсь зі сну і все, неначе у казці, постає перед моїми очима. Довелось себе боляче вщипнути... Колегіум – європейський рівень! Коли переступаю поріг, по-справжньому шокована! Враження – тільки позитивні. Правду кажучи, хотілося б щоб і наша гімназія стала ТАКОЮ. Учні – комунікабельні, дружні, легко знайти спільну мову. Я тут вперше, і неодмінно приїду ще раз. Нехай кусають лікті всі, хто не хотів їхати! Із великим нетерпінням чекатиму приїзду колегіантів до Стрия.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]