Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отчёт Иович Яны.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
30.10.2018
Размер:
494.08 Кб
Скачать

50

ЗМІСТ

ВСТУП……………………………………………………………………………..3

РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ У ВОРОШИЛОВСЬКОМУ РАЙОНІ..................................................5

1.1. Історія, мета і основні завдання створення Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі…………………………………...................................5

1.2. Організаційна характеристика Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі……………………………………………...................8

1.3. Посадкові обов’язки робітників Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі……………………………………………………….12

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ УПРАВЛІННЯ ПФУ У ВОРОШИЛОВСЬКОМУ РАЙОНІ …………………………………………….15

2.1. Аналіз виконання доходної частини……………………………………….15

2.2. Аналіз виконання видаткової частини………………………………….....20

2.3. Аналіз виконання бюджету за півріччя 2009р…………………………….25

РОЗДІЛ 3. РЕФОРМУВАННЯ ПЕНСІЙНОЇ СИСТЕМИ...............................28

3.1. Світовий досвід реформування пенсійної системи....................................28

3.2. Пенсійна реформа в Україні.........................................................................37

3.3. Застосування світового досвіду для реформування пенсійної системи України...................................................................................................................42

ВИСНОВКИ...........................................................................................................45

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................46

Додаток А

ВСТУП

Не є таємницею, що всі люди турбуються про свою старість і намагаються якимось чином себе забезпечити, щоб не залишитися без засобів до існування в непрацездатному віці. Також багато людей хочуть себе підстрахувати на той випадок, якщо виробнича травма чи нещасливий випадок раптом позбавлять людину працездатності, або навіть життя.

Протягом багатьох років єдиним гарантованим джерелом доходу після відходу на заслужений відпочинок по досягненні пенсійного віку, або унаслідок утрати працездатності є державні пенсійні виплати. Таким чином, усі засоби акумулюються на державних рахунках і потім перерозподіляються.

Сьогодні на фінансовому ринку з'являються нові учасники - недержавні пенсійні фонди. Але вони ще не мають довіри у широкого кола населення, тому роль Пенсійного фонду України (далі - ПФУ) досить є основною в забезпечені людей непрацездатного віку засобами до існування.

Метою проходження планово-економічної практики у Пенсійному фонді України є ознайомлення з структурою та функціональними особливостями різних його підрозділів, а також закріплення та поглиблення знань, отриманих в процесі навчання.

Основними цілями планово-економічної практики є:

  1. Ознаймлення з діяльність ПФУ України у Ворошиловському районі.

  2. Використання практики як спеціального етапу підвищення рівня підготовки, а саме :

  • Розширення і поглиблення теоретичних знаноь у вибраному для написання індивідуального завдання напрямі;

  • Придбання теоретичних навичок, необхідних для подальшої діяльності в практичній діяльності та продовження навчання в Донецькому національному універсітеті.

  • Оволодіння сучасними методами наукового дослідження: системгним аналізом і синтезом, дослідження операцій, математичного і комп’ютерного програмування.

Завдання проходження практики включають засвоєння основних положень та здобуття практичних навиків для виконання основних видів робіт в кожному відділі органу Пенсійного фонду України, ознайомлення з документооборотом та інформаційною базою роботи Пенсійного фонду України, ознайомлення з автоматизацією операцій Пенсійного фонду України.

Базою проходження практики є управління Пенсійного фонду України у Ворошиловському районі міста Донецька (далі - управління).

Обсяг данного звіту 48, два малюнки і шість таблиць, 31 використаних літературних джерел.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]