Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робочий зошит ОВС.doc
Скачиваний:
81
Добавлен:
27.03.2016
Размер:
2.43 Mб
Скачать

Інвентаризація майна

Відповідно до вказівок Державного департаменту ветеринарної медицини і Положення про інвентаризацію, яке затверджене Міністерством фінансів України, для посилення контролю за зберіганням майно-матеріальних цінностей та інших засобів щорічно в установах державної ветеринарної медицини проводять повну перевірку (інвентаризацію) наявності майно-матеріальних цінностей, грошових коштів, незакінченого капітального будівництва і ремонту тощо.

Для проведення роботи з інвентаризації розпорядженням голови районної державної адміністрації (міського голови) створюється інвентаризаційна комісія, яка проводить інвентаризацію в усіх установах ветеринарної медицини району (міста).

Інвентаризацію у службах ветеринарної медицини господарств і підприємницьких структурах проводять їхні ревізійні комісії чи ревізори.

При інвентаризації перевіряють наявність, якість і вартість медикаментів, біопрепаратів, інструментів, спирту етилового та іншого майна, переоцінюють їх відповідно до діючих цін. Результати інвентаризації оформлюються актом, який після закінчення роботи комісії подається на розгляд керівникові, що її призначив. До акту додається інвентаризаційна відомість, в якій наводиться опис товарів ветеринарної медицини по групах майна, придатного для використання. Окремо складається акт на списання непридатного майна (медикаментів, інструментів, спецодягу, взуття, меблів, інвентарю тощо). При недостачі матеріальних цінностей відповідальність покладається на матеріально відповідальну особу. З’ясовуються причини недостачі і керівник державної ветеринарної установи ветмедицини чи господарства вирішує: вартість недостаючих матеріальних цінностей списати за рахунок господарчих витрат або відшкодувати з матеріально відповідальної особи.

Якщо остання відмовляється відшкодовувати вартість недостаючих матеріалів, то вона стягується через суд.

Додатки постанова по справі про адміністративні правопорушення

„_______”____________________199___р. місце винесення________________

(посада, прізвище, та ініціали особи, яка винесла постанову)

на підставі статей 283, 284, КУпАП, розглянувши справу про адміністративне правопорушення відповідно до протоколу №______ від „___”__________________199___р.

про порушення вимог________________________________________________

(правил, інструкції, ст.. Закону України „Про ветеринарну медицину”) вчинено особою_____________________________________________

В с т а н о в и в

Що гр. _______________________________________________________

(прізвище, ім’я по батькові, дата, місце народження, місце роботи, проживання)

(обставини, встановлені при розгляді справи)

чим порушив вимоги________________________________________________

(правил, інструкції, ст.. Закону України „Про ветеринарну медицину)

передбачені ст. 107 КУпАП

керуючись статтею 238 КУпАП

П о с т а н о в и в

Притягнути гр. _________________________________до адміністративної відповідальності

У вигляді штрафу в розмірі _____________________грн.

(сума штрафу)

У відповідальності до ст. 287-289 КУпАП, ця постанова може бути оскаржена особою, на яку накладено штраф, вищому державному інспектору ветеринарної медицини або в районний (міський) суд у 10-ти денний строк з дня її винесення.

Підпис особи, яка винесла постанову___________________________________

З постановою мене ознайомлено. Копію одержав „____”___________199_____р.

Підпис порушника__________________________________________________

Суму штрафу перерахувати на рахунок _________________________________

У разі несплати порушником 15-ти денного строку з дня вручення йому постанови про накладання штрафу, сума штрафу буде стягнена в примусовому порядку із заробітку (інших доходів) гр. ________________________________

його роботи або в судовому порядку, у відповідальності до статей 307, 308 КУпАП.