Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metodichka.doc
Скачиваний:
30
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
183.81 Кб
Скачать

Оцінювання досягнень студентів та форми контролю Кількість балів на кожний модуль, на відповідні види та форми діяльності студентів Поточний контроль

Окрім балів, передбачених за відвідування лекцій, нормативні показники подаються як максимальні. Бали, отримані студентом за кожний вид роботи, диференціюються (наприклад, максимальна оцінка за усну відповідь -4 балів, мінімальна - 1 бал).

Підсумкова оцінка складається з усіх балів, отриманих студентом під час поточного й модульного видів контролю. Оцінка, отримана студентом на іспиті, додається до загальної оцінки.

Методи навчання: лекції, робота на семінарах, складання таблиць, схем, робота з контурними картами, виконання письмових самостійних робіт, написання рефератів, виконання індивідуальних навчально-дослідних завдань.

Методи оцінювання: поточне, модульне та підсумкове (присутність на лекції, відповіді на семінарських заняттях, рецензія на відповідь з доповненням, тестування, виконання письмової самостійної роботи, написання реферату, оцінка за індивідуальне науково-дослідне завдання, іспит та ін.) .

32

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]