Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт(Лубни).doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
30.39 Mб
Скачать

Виставка декоративних креветок

Ці ракоподібні, що завбільшки у два сантиметри, нині - тренд моди.

Креветки незвичайні і дуже дорогі. Коштують вони від 5 грн до кількох тисяч доларів.

Щороку у світі зявляються кільканадцять нових декоративних видів: Жовтий Хвіст, Королівський Синій, Червоний Діамант та Тайванські бджілки. Креветки одного виду діляться ще на класи - верхній і нижній, тому в залежності від насиченості забарвлення вони можуть значно різнитися у ціні.

Власники декоративних креветок зізнаються, що утримання таких тварин - не дуже легка справа. А деякі види взагалі живуть менше року.

В Україні розведення креветок поки що залишається дорогим хоббі. У той час як у Німеччині, чи на Сході декоративні ракоподібні давно стали бізнесом.

Тим не менш українські селекціонери вже зробили свій вклад в історію модних креветок і створили вітчизняний вид. Вони трудилися над нею два з половиною роки.

Та у планах селекціонерів ще більша дивовижа: вони хочуть вивести жовто-голубу креветку та назвати її Юкрейн.

Тема. Екскурсія на виставку "eco-Expo 2013"

З 27 лютого по 3 березня 2013 у Києві відбувається виставка екологічної продукції "ECO-Expo 2013".

"ECO-Expo 2013" проходить на найбільшому виставковому майданчику - в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ), м. Лівобережна, Київ, Броварський проспект 15. Організатором виставки є ПП "Український Подіум".

У широку професійну тематику виставки "ECO-Expo 2013" входять такі розділи:

ECO Products (ORGANIC продукція та продовольча сировина) - органічні продукти харчування; напої з екологічно чистих інгредієнтів; сировина і напівфабрикати, зберігання та переробка; еко-упаковка; еко-добрива; технології виробництва органічної продукції; еко-вода.

ECO Life-style (Життєвий стиль) - гармонія духу і тіла; стандартизація, сертифікація, маркіровка; захист навколишнього середовища; еко-технології, інновації, науково-технічні розробки; еко-туризм і еко-готелі; еко-асоціації, організації; «зелений» офіс; еко-автомобілі, еко-товари для автомобілістів, еко-паливо.

ECO Medical (Медицина) - біодобавки, екологічно лікувальні препарати; анти-алергійні продукти; продукти без глютену; еко-діагностика.

ECO Beauty (Краса) - органічна косметика, органічні продукти гігієни; СПА технології, обладнання для СПА центрів, салонів краси; еко-взуття, одяг, текстиль, аксесуари.

ECO Childhood (Дитинство) - еко-іграшки, одяг, дитяче харчування, дитяча косметика; продукти харчування і напої; чистячі і миючі засоби; текстиль, меблі; еко-майбутнє.

ECO Home (Дім) - органічні миючі засоби; еко-товари для будинку; еко-сад, еко-добрива та товари для саду; еко-техніка та електроніка, еко-меблі, декор, ремонт; еко-джерела енергії; переробка відходів.

У рамках виставки проходять майстер-класи, семінари, презентації товарів і послуг від учасників. Теми за якістю продуктів харчування, побутової хімії, індивідуальні консультації щодо методів лікування травами, злаками, спеціями, також майстер-класи з приготування здорової їжі, масаж, експрес-йога та багато іншого.