Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ROZDIL_2.docx
Скачиваний:
18
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
196.51 Кб
Скачать

Асортиментна політика тов «Прем’єра Авто»

Марка автомобіля

Модельний ряд, що наявний

Модельний ряд під замовлення

1

2

3

Civic

Accord

CR-V

Jazz

Pilot

Crosstour

Qashqai

Juke

X-Trail

Micra

NP 300

GT-R

Tiida

Navara

Murano

Pathfinder

Patrol

 Mazda 3

Mazda 6

CX-5   

Mazda2

CX-7

CX-9  

Організаційна структура ТОВ «Прем’єра Авто» управління є механістичною та лінійно-функціональною, тобто повноваження та відповідальність розподіляються по вертикалі. Всі функціональні підрозділи апарату управління допомагають вирішувати лінійним керівникам завдання. Організаційна структура управління ТОВ «Прем’єра Авто» складається з 3 рівнів управління, з нормою керованості 7 чоловік на одного лінійного керівника. Якщо детально розглянути кожен рівень управління, то вони складаються з: заступника директора з контролінгу та продажів, начальника СТО, фінансового директора, головного бухгалтера. При цьому є ще посада рекламного менджера. Організаційна структура автосалону представлена в додатку _.

Керівником товариства є генеральний директор, він керує усіма видами діяльності, що функціонують на фірмі. Його основними завданнями є робота з імпортерами ТОВ «Хонда Україна», ТОВ «Ніссан Мотор Україна» та ДП «АВТО Інтрнешнл», при цьому складає стратегічні завдання та контролює їх виконання, щоб забезпечити збільшення попиту на автомобілі та їх обслуговування.

Управлінський персонал організаційно можна представити як схему у вигляді функціональних підрозділів з їх керівниками (рис.2.1.)

Рис. 2.1 Організаційна структура управління ТОВ «Прем’єра Авто»

Кадровий добір на ТОВ «Прем’єра Авто» здійснює керівник відділу управління персоналу «ЗакарпатЄвроТранс». Для ТОВ «Прем’єра Авто» не доцільно створювати такий відділ так як це не масштабна компанія. Безпосередньо кадровими питаннями на фірмі займається секретар.

Щодо облікової чисельності штатних працівників то станом на 31 грудня 2014 року складає __ працівників. Це на __ осіб більше ніж за минулий період 31.12.2013 року та однаково рівнозначно з попередніми перодами. Середня чисельність позаштатних працівників та осіб, якi працюють за сумiсництвом у порiвняннi з минулим роком взагалі зникла. Фонд оплати працi становить 3 512,0 тис. грн.. Фонд оплати працi у звітному році зрiс на 92,0 тис. грн., або на 2,7 % у порiвняннi з минулим роком. Збiльшення розмiру фонду оплати працi пов'язане в iз збільшенням розмiру мінімальної заробiтної плати, збільшенням реалiзацiї автомобілів та відповідно збільшенням кількості працівників. Керiвництвом пiдприємства забезпечується зростання добробуту працiвникiв, про що свідчить збільшення розмiру заробiтної плати: середня заробiтна плата працiвникiв у 2011 роцi– 2007 грн, у 2012 році – 2300 грн, у 2013 – 2500 грн. Темп росту середньої заробiтної плати в 2013 роцi в порiвняннi з 2012 роком становить 109%, в порівнянні з 2011 – 125%.

Кадрова програма спрямована на забезпечення підвищення рівня кваліфікації працiвникiв для операцiйних потреб компанії шляхом направлення на тренiнги та семiнари, якi проводять Навчальнi центри кожного з імпортерів та інші професiйнi центри, шляхом формування кадрового резерву на керiвнi посади, проведення навчань працiвникiв безпосередньо на пiдприємствi, проведення атестацiї.

Управлінський склад складає 5 чоловік, а виробничий, відповідно, ____чоловік. З них ___ охоронців та їх керівник, який працює на 0,3 ставки. Кількість жінок з них складає 9, чоловіків – ___ .

Якщо розглянути цей показник в динаміці за три останні роки, то картина буде наступною: за останні роки з 2012– 2014 рр. відбуваються незначні зміни в штатній структурі апарату компанії, що показано в табл. 2.2.

Таблиця 2.2

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]