Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
diplom_specialist ФІКТ.doc
Скачиваний:
45
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
8.81 Mб
Скачать

Анотація

В рамках даного дипломного проекту розроблено програму «Планувальник справ робочого дня».

Продукт призначений для того щоб ефективніше використовувати

Abstract

In the limits of this project was elaborated site PF “Vikonera” which contains information about PF “Vikonera”, about production which is made at this factory, technologies, which are utilized in manufacture and so on. Site contains powerful system of information control content, which permits effectively and rather simply add some information in web-site, insert amendments, to add some graphic illustrations, pages so on.

The project was made by using high-level language PHP, database MySQL and web-server Apache. Server can work as under control OS Linux, so in Windows.

Зміст

Зміст 3

Вступ 5

1. Технічне завдання 6

2. Аналіз аналогічних розробок 8

3. Вибір архітектури 9

4. Вибір інструментальних засобів розробки 11

5. Вимоги до технічних засобів 15

6. Керівництво користувачу 16

6.1. Клієнтська частина сайту 16

21

Вибравши у верхньому або правому меню пункт «Фотогалерея» побачимо список альбомів. Для того, щоб перейти до перегляду фотографій, розміщених у альбомі, натиснемо на посилання «Перейти» або на назву альбому. 22

22

При перегляді фотоальбому відображаються зменшені варіанти зображень. Якщо клікнути по зменшеному зображенню, то зможемо побачити його у реальному розмірі. 23

23

Сторінка перегляду повнорозмірних зображень містить кнопки для «перелистування» зображень. Кожне збільшене зображення маркується копірайтом «(с) viconera.com.ua». 24

6.2. Система адміністрування 25

7. Керівництво програмісту 39

7.1. Допоміжні плагіни для верстки у Mozilla FireFox 39

7.2. Структура бази даних 40

7.4. Передача даних між сторінками 45

7.5. Структура розробленої системи 46

7.6. Опис ядра портальної системи 47

7.7. Структура модуля портальної системи 49

7.8. Використання mod_rewrite 56

7.9. Діаграма USE CASE 58

Висновки 59

Список літератури 60

Додаток №1 «Охорона праці» 62

Правила охорони праці при експлуатації ЕОМ 63

Загальні положення 63

Вимоги до виробничих приміщень 64

Загальні вимоги 64

Санітарно-гігієнічні вимоги 66

Вимоги електробезпеки 70

Вимоги до устаткування 73

Вимоги до розміщення устаткування й організації робочих місць 75

Вимоги до безпеки при експлуатації, обслуговуванні, ремонті і налагодженні ЕОМ 80

Вимоги безпеки при експлуатації ЕОМ 80

Вимоги безпеки при обслуговуванні, ремонті і налагодженні ЕОМ 81

Режим праці і відпочинку 82

Вимоги до виробничого персоналу 82

Обов'язки, права і відповідальність за порушення правил 84

Вступ

Ще декілька років тому Internet використовували в основному тільки для обміну почтовими повідомленнями та пересилки файлів. Та в останній час сучасні технології перетворили Internet в розвинену інфраструктуру, що охоплює головні інформаційні центри, світові бібліотеки, бази даних наукової та правової інформації, більшість державних та комерційних організацій і підприємств, біржі та банки. Сьогодні Internet можна розглядати як величезний ринок, який може охопити в потенціалі все населення Землі. Саме тому виробники програмних та апаратних рішень, торгові та фінансові організації активно розробляють різноманітні види та методи ведення діяльності в всесвітньовідомій мережі Internet.

В наш час для повного комунікаційного життя підприємства, установи чи організації використовують різні методи, але головним інформаційним та рекламним методом є засоби глобальної мережі Internet. Веб-сайт є обличчям підприємства, а його багатозадачніть і зручність говорить про професіоналізм створювача.

Метою даного дипломного проекту є розробка веб-сайту та системи управління контентом для ПП «Віконера».

Необхідно створити такий сайт та відповідно, систему його адміністрування, який би із задоволенням і зручністю використовували користувачі та адміністратори. А саме, потрібно реалізувати такі задачі: розробити доступний та зручний інтерфейс, як для відвідувача сайту, так і для адміністратора; створити базу даних, в якій розміщувалася необхідна інформація; забезпечити захист цієї інформації від зовнішнього втручання; реалізувати зворотній зв'язок з відвідувачами сайту тощо.

Для створення даного веб-сайту було застосовано: мову розмітки XHTML, таблиці стилів CSS, мову програмування JavaScript, мову програмування РНР, веб-сервер з підтримкою PHP та MySQL-баз даних –Apache.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]