Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
mетодичка ИГПЗС.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
173.01 Кб
Скачать

2) Вимоги до виконання.

ІНДЗ виконується студентом самостійно під консультативним керівництвом викладача за тематикою робочої навчальної програми дисципліни. Керівник видає студенту завдання, надає консультації при його виконанні, контролює самостійність його виконання студентом. ІНДЗ виконуються в 4 етапи: 1) підбір літератури до теми; 2) її обробка, класифікація зібраного матеріалу, розробка плану роботи та його затвердження у керівника; 3) написання і оформлення роботи; 4) захист написаної роботи після її рецензії керівником.

ІНДЗ – це завершена теоретична робота. Її зміст складається з короткого вступу, в якому визначається актуальність, значення теми, стан її дослідження в літературі.

За вступом слідує основна частина (питання плану). Написання кожного питання має основуватись на узагальненні різних джерел, що підтверджуються посиланнями на них. Більша кількість посилань свідчить про вищий аналітичний та узагальнюючий рівень роботи. Формулювання власних думок, критичних міркувань автора при викладі матеріалу свідчить про творчий рівень роботи. Виклад кожного питання слід закінчувати коротким висновком.

Закінчується робота висновками, у яких коротко формулюються узагальнені підсумки викладу всіх питань плану, авторські міркування та пропозиції.

Усі частини роботи мають бути логічно пов’язаними між собою і не суперечити одна одній.

Текст роботи має бути охайним, грамотним. Обсяг роботи в друкованому вигляді на аркушах формату А4, шрифтом №14, у два інтервали має складати мінімум 25 сторінок, з полями: з лівого боку – 25 мм, з правого боку – 10 мм, згори і знизу аркуша – по 20 мм. Усі сторінки роботи нумеруються за порядком у правому куті аркуша згори, починаючи з наступного, після титульного, аркуша. На титульному аркуші роботи згори вниз послідовно зазначаються: назва університету, назва факультету, назва кафедри, назва дисципліни, назва ІНДЗ, прізвище, ініціали автора, курс та академгрупа, рік виконання.

Останні сторінки роботи містять пронумерований по порядку перелік використаної літератури. Посилання в тексті роботи на використану літературу здійснюються за такою формою: після закінчення посилання відкриваються дужки, зазначається номер у списку з переліку використаної літератури, потім зазначається номер сторінки після чого закриваються дужки. Наприклад, (7, 37).

3) Оцінювання індз.

ІНДЗ оцінюється за двома основними показниками: по-перше, дотримання вимог до виконання роботи; по-друге, міра компетентності студента у змісті роботи при її захисті, переконливості у відповідях на запитання та зауваження керівника по змісту роботи.

Критерії оцінювання роботи за дванадцятибальною шкалою:

«незадовільно» - 1-2 бали – робота не відповідає вимогам до виконання, некомпетентність студента у змісті роботи;

«задовільно» - 3 бали, «добре» - 4 бали, «відмінно» - 5 балів відповідно до загальних критеріїв оцінювання знань студентів при поточному та підсумковому контролях їх знань (п.1 розділ 9 цієї програми).

Методи контролю і оцінювання засвоєних знань

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]