Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
шевчук - українська мова 2.doc
Скачиваний:
51
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
889.86 Кб
Скачать

2) Власне текст, який містить оцінку трудової діяльності пра- цівника (з якого часу працює в цій установі, на якій посаді), ставлення до службових обов'язків та трудової дисципліни (вказують найбільш значущі досягнення, рівень професійної компетентності), моральних якостей (риси характеру, став- лення до інших членів колективу).

3) Висновок; призначення характеристики (за потреби).

  1. Дата.

  2. Підпис.

  3. Печатка.

Характеристику оформлюють на стандартному аркуші паперу фор­мату A4 у двох примірниках: перший видають особі, а другий підши­вають до особової справи.

Беру активну участь у роботі Асоціації міст України та громад. 2009 року нагороджений орденом Андрія Первозванного II ступеня. Склад сім'ї:

Батько - Кукал Володимир Іванович, 1952 року народження, про­фесор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Мати - Кукал Надія Анатоліївна, 1953 року народження, кандидат філософських наук, старший науковий співробітник Інституту філо­софії HAH України.

28.08.2009 Власноручний підпис

2.6.2. ХАРАКТЕРИСТИКА. РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Характеристика - це документ, у якому в офіційній формі ви­словлено громадську думку про працівника, оцінено його ділові та моральні якості. її складають на вимогу особи або письмовий запит іншої установи.

Реквізити:

  1. Назва виду документа.

  2. Текст складається з 3 структурних частин:

1) Анкетні відомості особи, якій видається характеристика (прізвище, ім'я, по батькові у родовому відмінку без при­йменника на, посада, вчений ступінь і наукове звання, рік народження, освіта).

Потильчака Олександра Валентиновича, завідувача кафедри джерелознавства і спеціальних історичних дисциплін, доктора історичних наук, професора, 1965 року народження, освіта вища

Іванченко Марії Василівни,

студентки З курсу Інституту

дистанційної освіти Національного

педагогічного університету імені

М. 77. Драгоманова, 1993 року народження

Взірець характеристики:

ХАРАКТЕРИСТИКА

Кімнацької Наталії Василівни, доцента кафедри журналістики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, 1975 року народження, освіта вища Кімнацька Наталія Василівна працює на посаді доцента кафедри журналістики з листопада 2003 року.

У своїй практиці викладання застосовує традиційні та новітні методики, які дозволяють досягти ефективних результатів у вивченні основ літературного редагування. До виконання служ­бових обов'язків ставиться сумлінно. Має високий фаховий рівень, виявляє творчу активність у створенні науково-методичних розробок. Показує приклад наполегливості, конструктивного під­ходу до справи. Доброзичлива, щира, відповідальний, компе­тентний викладач. Критична в оцінці своїх вчинків і вимоглива до студентів.

Характеристику видано для подання в науковий відділ. 25.05.2010 Директор Інституту

української філології проф. А. В. Висоцький

Завідувач кафедри проф. О. В. Жадько