Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_krim_prots_dokumentiv_3_kurs.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
577.02 Кб
Скачать

Скласти:

43.Ухвалу попереднього судового розгляду.

44.Ухвала суду про доручення проведення експертизи.

Завдання 11

Суддя, продовживши слухання кримінального провадження за обвинуваченням Шакова 30 листопада встановив що виникла необхідність у встановленні та допиті можливих свідків вказаної пригоди і прийняв рішення про надання доручення органам досудового розслідування на проведення слідчо-розшукових заходів з цього приводу. Окрім того було встановлено, що обвинувачений Шаков захворів на запалення легень і проводити судовий розгляд кримінального провадження за його відсутності неможливо, тому суддя виніс ухвалу про зупинення слухання кримінального провадження.

Скласти:

45.Ухвала суду про доручення проведення слідчої (розшукової) дії.

46.Ухвала суду про зупинення судового провадження в зв»язку з хворобою обвинуваченого.

Завдання 12

Суддя, 4 січня продовживши слухання кримінального провадження за обвинуваченням Шакова після його одужання допитав потерпілих, свідків по кримінальному провадженні, дослідив висновки експертиз, речові докази, відповідь на доручення яка надійшла із Дніпровського РУ ГУ МВС України в м.Києві, вислухавши останнє слово обвинуваченого прийняв рішення що по кримінальному провадження зібрано достатньо доказів для винесення обвинувального вироку Шакову.

Скласти:

47. Протокол судового засідання.

48. Угоду між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.

Завдання 13

Суддею в нарадчій кімнаті було винесено 11 січня обвинувальний вирок відповідно до якого Шакова було засуджено за ч.1 ст.187 КК України до 5 років позбавлення волі.

Скласти:

49. Вирок суду.

Тема 6. Кримінальні процесуальні акти апеляційної інстанції.

Практичне заняття –4 годин

Розглянути питання:

1. Судові рішення, які можуть бути оскаржені в апеляційному порядку. Порядок і строки оскарження. Особливості апеляційного оскарження окремих судових рішень.

2. Повноваження суду апеляційної інстанції за наслідками розгляду апеляційної скарги.

3. Особливості кримінального провадження на підставі угод.

Завдання 14

Шаков отримавши вирок Дніпровського районного суду м.Києва відповідно до якого він буд засуджений за ч.1 ст.187 КК України до 5 років позбавлення волі звернувся до апеляційного суду з апеляційною скаргою на вказаний вирок, а прокурор який підтримував обвинувачення направив до апеляційної інстанції заперечення на апеляційну скаргу Шакова.

Скласти:

50. Апеляційну скаргу Шакова.

51. Заперечення прокурора на апеляційну скаргу Шакова.

Завдання 15

Апеляційний суд м.Києва розглянувши апеляційну скаргу Шакова на вирок Дніпровського районного суду м.Києва відповідно до якого він був засуджений за ч.1 ст.187 КК України до 5 років позбавлення та заперечення прокурора своєю ухвалою залишив вирок Дніпровського районного суду м.Києва без змін.

Скласти:

52. Ухвалу апеляційного суду.

Тема 7. Кримінальні процесуальні акти касаційної інстанції.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]