Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_krim_prots_dokumentiv_3_kurs.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
577.02 Кб
Скачать

Скласти:

1.Зафіксувати початок досудового розслідування (повідомлення, заява, внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідування, постанову).

2.Визнати Мошину В.І. потерпілою.

3. Протокол допиту потерпілої Мошиної В.І.

Завдання 2:

Допитаний як свідок офіціант кафе «Вітрило» Кашина Е.Д. показала, що 3 вересня в першій половині дня вона продала пляшку горілки «Пшенична» хлопцю по прізвиську «Шах», якого до цього вона в кафе бачила неодноразово. Кашина назвала прикмети «Шаха», що співпадали з прикметами злочинця, що пограбував Мошину, підтвердила відсутність у нього фаланги великого пальця правої руки і наявність татуювань.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено гр.Шакова Миколу Михайловича 20.12.1989 р.н., що проживає за адресою: м. Київ по вул. Русанівська буд. 29 кв. 2, тимчасово не працює, раніше неодноразово судимий: 10.01.2005 р. за ч.2 ст.185 КК України, за крадіжку чужого майна за попередньою змовою групою осіб до 2 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік, у 5.01.2007 р. за ч.2 ст.186 КК Україн -за відкрите викрадання чужого майна до 3 років позбавлення волі. 4 вересня Шаков доставлений до Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві. Він був одягнений в шкіряну куртку чорного кольору і кепку темно-коричневого кольору. У Шакова відсутня фаланга великого пальця правої руки, на середньому і вказівному пальцях цієї ж руки мається татуювання у вигляді перстнів.

Слідчий провів огляд речей Шакова, під час якого у нього був виявлений і вилучений годинник марки «Орієнт» з дарчим написом, та складаний ніж.

Шаков був затриманий, йому вручене письмове повідомлення про підозру та був допитаний в якості підозрюваного. На допиті участь в вчиненні злочину заперечував. Було проведено освідування Шакова.

Скласти:

4. Протокол роз‘яснення прав підозрюваному.

5. Протокол затримання.

6. Протокол допиту підозрюваного.

7. Протокол освідування.

Завдання 3:

Слідчий звернувся з клопотанням про проведення обшуку в помешканні Шакова та з клопотанням про накладення арешту на його майно. Після чого слідчий пред'явив для впізнання Шакова потерпілій Мошиній. Остання впізнала Шакова як одного з учасників розбійного нападу, який погрожуючи Їй ножем, відкрито викрав у неї мобільний телефон, каблучку та гроші.

Під час проведення одночасного допиту потерпілої Мошиної В.І., та Шакова М.М. останній продовжував заперечувати свою участь у скоєнні злочину.

Від Шакова були отримані зразки відбитків пальців рук і слини. Після чого призначені дактилоскопічна і біологічна експертизи.

Скласти:

8.Клопотання про проведення обшуку.

9.Ухвалу про проведення обшуку.

10.Протокол обшуку.

11. Клопотання про накладення арешту на майно.

12.Протокол пред'явлення особи для впізнання.

13.Протокол одночасного допиту декількох осіб.

Завдання 4:

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що Шаков останнім часом підтримував дружні відносини з Балаєвим Андрієм Михайловичем 21.05.1989 р.н., що проживає без реєстрації за адресою: м. Київ вул. Сабурова буд. 22 кв. 1, тимчасово не працює, раніше судимий за 11.10.2009 р., за ч.2 ст.186 КК України за відкрите викрадання чужого майна здійснене за попередньою змовою групою осіб до 5 років позбавлення волі, і Семикиним Юрієм Васильовичем 20.12.1988 р.н., що проживає в м.Києві по вул. Юності буд. 34 кв. 56, працює контролером на місцевому базарі, раніше не судимий.

Допитана як свідок співмешканка Балаєва гр.Евтушенко Е.І. показала, що Балаєв проживав у неї без реєстрації протягом 6 місяців, ніде не працював. Дізнавшись про затримання Шакова міліцією гр.Балаєв 6 вересня зібравши свої речі і документи від неї пішов, сказавши що поїде в «теплі країни». Обіцяв через деякий час надіслати листа. Окрім того, Евтушенко показала, що коли Балаєв виїжджав, то на ньому були нова шкіряна куртка чорного кольору і чорна бейсболка. Раніше ж він ходив в шкіряній куртці коричневого кольору.

Допитаний як свідок Семикин розповів про вчинений Шаковим і Балаєвим 3 вересня розбійний напад. Зі слів Семикина вчинити розбійний напад запропонував Балаєв. ГрШаков погодився а Семикин відмовився. Після того як вони покинули Гідропарк Шаков передав йому на зберігання каблучку з каменем червоного кольору і мобільний телефон марки «Нокіа». В даний час вони знаходиться у нього за місцем проживання в правій верхній шухляді комоду. Годинник Балаєв віддав Шакову, інший мобільний телефон марки «Нокіа» забрав собі, а на викрадені гроші вони вирішили купити спиртного. Семикин випивати відмовився і пішов додому.

Слідчий відповідно до ухвали склав протокол про тимчасовий доступ до мобільного телефону марки «Нокіа» і каблучки, які знаходились в помешканні Семикина, перевірку свідчень на місці і прийняв рішення обрати стосовно Семикина запобіжний захід у вигляді особистого зобов»язання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]