Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_krim_prots_dokumentiv_3_kurs.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
577.02 Кб
Скачать

Скласти:

14. Доручення уповноваженому оперативному підрозділу (про виконання негласних слідчих (розшукових) дій)).

15. Клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів.

16.Протокол про тимчасовий доступ до речей і документів.

17.Клопотання про обрання запобіжного заходу — особисте зообов»язання.

Завдання 5

6 вересня проведений одночасний допит Семикина та Шакова. Під час проведення одночасного допиту гр.Семикин підтвердив раніше дані ним покази,а гр.Шаков від дачі показів відмовився.

Згідно висновку дактилоскопічної експертизи на пляшці, вилученій з місця події, є сліди вказівного і середнього пальців рук залишені Шаковим.

7 вересня Шакову у присутності захисника було вручено письмове повідомлення про підозру. На допиті Шаков визнав себе винним і розповів про вчинений злочин. Його показання в основному співпали зі встановленими у кримінальному провадженні обставинами.

Шаков і його захисник були ознайомлені з висновком дактилоскопічної експертизи. Слідчий вніс до суду погоджене з районним прокурором подання про обрання відносно Шакова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Скласти:

18.  Клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

19. Ухвала суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тема 3. Процесуальні рішення під час проведення слідчих (розшукових) дій на стадії досудового розслідування. Практичне заняття –4 години

Розглянути питання:

1. Форми фіксування кримінального провадження. Процесуальні рішення.

2. Види заходів забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування.

3. Форми закінчення досудового розслідування.

4. Особливості досудового розслідування кримінальних проступків.

Завдання 6

7 вересня Шакову у присутності захисника було вручено письмове повідомлення про підозру. На допиті Шаков визнав себе винним і розповів про вчинений злочин. Його показання в основному співпали зі встановленими у кримінальному провадженні обставинами. Шаков і його захисник були ознайомлені з висновком дактилоскопічної експертизи.

Згідно висновку біологічної експертизи, що поступив, на одному з недопалків сигарет «Бонд», вилучених з місця розбійного нападу є слина групи АВ (IV). Слина Шакова тієї ж групи.

Скласти:

20.Постанову про призначення дактилоскопічної експертизи.

21.Постанову про доручення на призначення захисника.

22.Письмове повідомлення про підозру.

Завдання 7

Проведеними розшуковими заходами місцезнаходження Балаєва не встановлено. Провівши ряд слідчих дій із встановлення зв'язків Балаєва, слідчий, провадження у даній справі зупинив, оголосивши Балаєва в розшук.

Слідчий, враховуючи, що захисник Семикина заявив клопотання про закриття відносно його підзахисного кримінальної справи, оскільки Семикин вперше вчинив злочин середньої тяжкості, сприяв його розкриттю, а трудовий колектив за місцем його роботи готовий взяти його на поруки. Визнавши розслідування у справі закінченим, слідчий повідомив про це потерпілих, після чого 30 жовтня пред'явив всі матеріали справи Шаковy і його захисникові.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]