Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
720.38 Кб
Скачать

Розділ 4 інші види роботи

При виконанні практики виникло ряд проблем які вдалося вирішити:

На одному з комп’ютерів стався збій в системі WindowsXР. Тому треба було переустановити систему. Це завдання було виконано так: Зайшовши в Bios ми поставили щоб першим йшов запуск з DVD-RW привода. Так як вся робоча інформація зберігалась на диску D ми відформатували диск С в файловій системі NTFS. Після чого виконавши ряд налаштувань система була інстальована на робочу машину. Після встановлення драйверів всі периферійні пристрої працювали успішно.

На одному з комп’ютерів мережі неможливо було підєднатися до локальної мережі. Цю проблему вдалося усунути також швидко зробивши ряд налаштувань:

  • вставимо проведений при підключенні мережевий кабель в мережеву плату комп'ютера. Загорівся світодіод;

- зайшовши в «диспетчер устройств» ми переконалися, що мережева карта підключена;

- в мережевих налаштуваннях ми прописали ІР адресу даного комп’ютера та робочу групу в якій він знаходиться. Після цього мережа на ньому працювала справно.

Висновки та пропозиції

Виробнича практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня, які б володіли сучасними технологіями, вміло використовували методологію та методики проектування інформаційних систем

Загалом в період проходження практики поставлена мета реалізована. Створено інформаційний сайт для фермерського господарства «Сімков». Керівник практики відповідально поставився до виконання своїх зобов’язань – вчасно надавав необхідну інформацію, перевіряв та оцінював виконані завдання, пояснював принципи роботи та налаштування інформаційних систем задіяних в установі. Колектив фермерського господарства допомагав різними методами набути практичних навичок.

В ході проходження виробничої практики було проведено дослідження об’єкта, його структури та функцій, наявного апаратного та програмного забезпечення і комплексу задач, що вирішується ним. Також було проведено ознайомлення з процесами створення та налагодження сайту.

На основі аналізу існуючих апаратних та програмних засобів були виявленні недоліки побудови існуючого комплексу апаратно-програмних засобів та намічені шляхи виправлення даної ситуації.

Розглянувши існуючий комплекс апаратного і програмного забезпечення можна виділити такі недоліки:

  • моральна зношеність частини апаратного забезпечення;

  • недостатня документованість діяльності;

Для підвищення ефективності роботи фермерського господарства я порадив би зробити наступне:

  • замінити комп’ютери у відділі на більш потужніші, так як задачі з візуалізацією займають дуже багато часу і використовують майже всю оперативну пам'ять.

  • кожного року поновлювати програми новими версіями.

  • зробити ще один відділ, у якому б зосереджувався штат інформаційних технологій.

Одним із напрямків подальшого розвитку громадського харчування являється вдосконалення системи розрахунків, в тому числі безготівкового розрахунку з споживачами, впровадження комп`ютерної обчислювальної техніки для ведення розрахунків.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]