Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ ФРЕШ Г.І. 424.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
90.62 Кб
Скачать

15

Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України

Київський національний торговельно-економічний інститут

Чернівецький торговельно-економічний інститут

Кафедра менеджменту і туризму

Звіт

По проходження технологічної практики Приватне підприємство «Крайс»

Виконала:

студентка 2-го курсу 424 групи

спец. менеджмент готельного,

курортного та туристичного сервісу

Фреш Г. І.

Керівник виробничої практики:

Від інституту

Кучер Д. Б.

Керівник виробничої практики

Від підприємства

Директор

Крайс А.Л.

Чернівці 2011

Зміст

Вступ………………………………………………………………………………...... 3

  1. Загальні відомості про підприємство…………………………………........... 4

  2. Організаційна структура……………………………………………………… 6

  3. Цінова політика організації…………………………………………………… 8

  4. Рекламна діяльність, як один із елементів маркетингової політики фірми…………………………………………………………………………………. 10

  5. Перспективи розвитку……………………………………………………….. 12

  6. Види завдань, що виконувались студентом на підприємстві під час проходження практики……………………………………………………………. 13

Висновки…………………………………………………………………………… 14

Список використаних джерел…………………………………………………… 15

Вступ

Сучасна туристична індустрія займає провідні позиції на світовому ринку послуг і є однією з найпродуктивніших галузей світового господарства. Туристична галузь є перспективним вектором розвитку національного ринку послуг. Даний сектор ще не став пріоритетним напрямком для української держави, що і визначає її актуальність. Розвиток туристичної індустрії у місті має вплив як на економічну, так і на соціальну сфери. Покращення благополуччя, зменшення трудової міграції, відпочинок та лікування, пізнавальні та освітні, культурні та спортивні та інші функції туристично-рекреаційної сфери будуть сприяти підвищенню якості життя населення.

Для того щоб зрозуміти як працюють туристичні оператори та туристична агентства необхідно пройти виробничу практику. Практика є важливим елементом навчального процесу, оскільки основною її метою є закріплення знань і умінь, набутих протягом навчання, та набуття навичок та професійних умінь. Дана практика дає змогу ознайомитись з організацією обслуговування туристів, та освоїти навички менеджера, які в подальшому допоможуть у роботі за фахом.

Завданням практики є ознайомлення з організаційною структурою та діяльністю туристичного підприємства, з правилами надання туристичних послуг та виконанні колективних та індивідуальних завдань.

Об’єктом практики виступило приватне підприємство «Крайс».

  1. Загальні відомості про підприємство

Приватне підприємство «Крайс», утворено у 2001 році у відповідності до чинного законодавства України та на підставі рішення громадянина України Крайса Арона Лейзеровича. Підприємство здійснює підприємницьку діяльність на основі ліцензії на туроператорську діяльність АВ №349004, видану Державною службою туризму та курортів в Україні 22 червня 2007 року.

Підприємство було створене з метою одержання прибутку від здійснення підприємницької діяльності. Підприємство займається туризмом в організаційних формах міжнародного (в’їзного, виїзного) та внутрішнього туризму, займається такими видами туризму як дитячий, молодіжний, сімейний, для осіб похилого віку, культурно-пізнавальний, лікувально-оздоровчий, спортивний, релігійний, екологічний (зелений), сільський, підводний, гірський, автомобільний, самодіяльний тощо.

На сьогоднішній день підприємство є одним з провідних в Чернівецькій області та характеризується як успішний та надійний суб’єкт підприємницької діяльності. Керівництво туристичного підприємства обрало широке поле діяльності, і з кожним роком розширює ареал своєї діяльності та притягує нових клієнтів.

Туроператор «Крайс» може запропонувати відпочинок на різний смак та платоспроможність споживача. Кваліфіковані менеджери допоможуть своїм клієнтам у виборі відпочинку і докладуть усіх зусиль, для того, щоб він став незабутнім. Менеджери із задоволенням допоможуть у підборі туру. Індивідуальних підхід до кожного клієнта допомагає максимально точно визначити потребу туриста у виборі туру.

ПП «Крайс» пропонує відпочинок як в Україні так і за кордоном. Провідними напрямками діяльності є організація турів в наступні країни: Чорногорію, Хорватію, Болгарію, Туреччину, Польщу, Словаччину, Румунію, Австрію, Чехію, Угорщину, Таїланд, Єгипет, Грецію. Бронювання готелів та приватних апартаментів; трансфери; оренда автотранспорту; організація екскурсій; відпочинок на Чорному та Азовському морях; гірськолижні курорти; екскурсійні тури по Україні, лікування на курортах України (Трускавець, Моршин); індивідуальні та групові тури; бронювання готелів; медичне та дорожнє страхування «PZU Україна»; страхування клієнтів, що подорожують по Україні; візова підтримка до країн Зони Шенген.

Не менш важливим, та прибутковим пунктом у роботі підприємства, відіграє оренда власного автотранспорту по Україні та на території Європи. На балансі підприємства є 5 комфортабельних сучасних автобусів типу Neoplan та 1 мікроавтобус.

Підприємство працюємо лише з надійними і перевіреними партнерами, такими як: «Туртесс тревл», «Пегас турістік», «Аккорд - тур», туристичною компанією «Алголь», «Анекс тур» та багато інших, тому може гарантувати високу якість запропонованих послуг. В березні 2011 Приватне підприємство «Крайс» отримало статус Уповноваженого агентства «Корал Тревл».

ПП «Крайс» являється членом асоціації працівників туристичної сфери «Туристична Буковина». У 2009 році підприємство «Крайс» стало фіналістом на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 Кращих товарів України», у номінації «Роботи і послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах». Неодноразово нагороджувалось грамотами, подяками та дипломами. Кожного року приватне підприємство «Крайс» приймає участь у туристичних виставка, ярмарках, конференціях, що дає змогу бажаючим ознайомитись з переліком послуг, які ним надаються, а також знайти нових партнерів для співпраці.

На даний момент підприємство знаходиться за адресою 58000, м. Чернівці вул. О. Доброго, 15 Тел./факс: +38 0372 585034, адреса електронної пошти - e-mail: tourkrays@mail.ru

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]