Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ ФРЕШ Г.І. 424.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
90.62 Кб
Скачать
  1. Перспективи розвитку

Як керівництво так і менеджери даного підприємства є досвідченими фахівцями в галузі туризму. Менеджери фірми постійно підвищують свою кваліфікацію відвідуючи різні країни. Рекламно – інформаційні тури проводяться у таких країнах: Болгарія, Туреччина, Єгипет, Чорногорія, майже усі країни Європи та ін. Керівництво ПП «Крайс» систематично направляє свій персонал на різні семінари та тренінги, що дає змогу визначити нові підходи до збуту продукції.

Завдяки роботі з програмою «Hot-tour», менеджери можуть надати, оперативну і точну інформацію про наявність турів, місць в готелі або на рейсі, знижок на найближчі дати, а також достовірну інформацією про вартість на певний тур в різних операторів. Керівництво підприємства планує розвивати нові напрямки поїздок, а саме Греція, Іспанія, Ізраїль. Також є наміри розвинути маршрути екстремального туризму по Україні та Чернівецькій області таких як спелеотуризм. Цього літа керівництво підприємства планує пустити чартер до Греції.

Глобальних змін в роботі туроператора «Крайс» поки що не планується.

  1. Види завдань, що виконувались студентом на підприємстві під час проходження практики

Під час проходження практики на приватному підприємстві «Крайс», завдяки допомозі, підтримці та рекомендаціям кваліфікованого персоналу я мала змогу отримати знання які стосуються роботи на туристичному підприємстві. На практиці переді мною були поставлені такі завдання:

  • ознайомлення з нормативно-правовою документацією підприємства;

  • збір інформації про готелі, курорти та їх зірковість;

  • збір інформації про туристичних операторів, з якими співпрацює фірма заповнення анкет туриста для посольства;

  • спілкування з клієнтами;

  • заповнення ваучерів та договір на туристичне обслуговування;

  • екскурсійна діяльність по Чернівцях;

  • формування анкети до консульських відділів;

  • розповсюдження рекламної продукції підприємства;

  • займалась розсилкою брошур згідно клієнтської бази;

Під час проходження практики я мала можливість визначити основні напрямки туристичної діяльності, ознайомитись з роботою фірми та роботою її менеджерів.

Завдяки проходженню практики на підприємстві «Крайс» я мала змогу закріпити теоретичні знання, а також здобути нові що в майбутньому допоможуть мені в подальшій роботі.

Висновки

На проходженні виробничої практики я успішно брала участь у житті підприємства, успішно ознайомилася з діяльністю туристичного підприємства, поспостерігала за роботою колективу, приймала участь діяльності фірми, виконанні різноманітних завдань.

На підприємстві я освоїла основні принципи роботи з клієнтами, з дозволу керівництва підприємства мала змогу працювати з документацією фірми для написання звіту.

Отже, проходження практики дало змогу мені ознайомитись з роботою туристичного оператора, а також: визначити пріоритетні напрямки в туристичній галузі; наочно ознайомитись з роботою менеджерів та отримати досвід при виконанні колективних та індивідуальних завдань.

Список використаних джерел

  1. Документація приватного підприємства «Крайс»

  2. Кифяк В.Ф. Організація туристичної діяльності в Україні. - Чернівці: Книги-ХХІ, 2003. - 300 с.

  3. Пуцентейло П.Р. Економіка і організація туристично-готельного підприємництва. - Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2007. - 344с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]