Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Tatyana_Kovtun.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
804.86 Кб
Скачать

1.3. Характеристика номерів

У готелі цікаві і водночас прості номери. Всі номери обладнанi телевізорами (кабельним телебаченням), санвузлами з душем або ванною.

Номер - виконаний в класичному стилі з двома роздільними ліжками, устаткований: телевізором з кабельним телебаченням, кондиціонером, прямою телефонною лінією, Wi-Fi, звукоізоляцією, вікном, а також за замовленням надається праска і гладильна дошка. В ванній кімнаті: душ, фен, банний комплект, халат.

Номер - виконаний в класичному стилі з одним ліжком, устаткований: телевізором з кабельним телебаченням, кондиціонером прямою телефонною лінією, Wi-Fi, звукоізоляцією, вікном, а також за замовленням надається праска і гладильна дошка. В ванній кімнаті: душ, фен, банний комплект, халат.

Глава 2.Характеристика бару, приміщення, інтер’єру

Структурною одиницею ресторану є бар, який має окремий вхід і знаходиться в одній будівлі. Бар також має рівноправне сполучення як з виробничими цехами, так і з торговими залами ресторану Всього у підприємстві 320 місць.

Контингент споживачів ресторану різноманітний: це в основному мешканці готелю, іноземці, туристичні групи, учасники делегацій, службовці різних установ, розміщених в центральній частині міст, а також жителі південних міст України.

Приміщення ресторану, в основному, розміщені на першому поверсі будівлі. Основні виробничі потужності ресторану знаходяться на одному поверсі, це виробничі цехи, два торгових зали, бар, допоміжні та адміністративні приміщення, гардероб, вестибюль. В напівпідвальному приміщенні розташовані складські приміщення холодильні камери м'ясний та кондитерський цехи.

На поверхах готелю немає ніяких торгових точок підприємства, тому всі мешканці готелю обслуговуються у залах ресторану. Режим роботи залів:

„Червоний" зал - з 8.00 до 20.00

„Білий" зал - з 12.00 до 24.00

бар - з 10.00 до 22.00.

Приміщення готелю, як і сам ресторан планувались в 1995 році відповідно архітектурно-будівельним вимогам для даного типу підприємства. Тому, ньому присутні всі приміщення, які необхідні для стабільної роботи підприємства.

Інтер'єр залів оформлено відповідно їх назвам. Меблі комфортні, вдало підібрані, відповідають сучасним вимогам. В ресторані використовують металевий, керамічний, кришталевий та скляний посуд, асортимент якого відповідає категорії ресторану та задовольняє потреби меню. Кількість залів та їх відокремленість дозволяє проводити різні заходи одночасно, що сприяє розширенню економічних можливостей ресторану. Енерго- та водопостачанню відбувається з міських мереж на договірній основі зі щомісячним розрахунком.

Ресторан " Турист " пропонує гостям меню українською і європейською кухнею у двох просторих залах « Круїз» і «Святковий ». Зали ідеально підходять як для проведення масштабних заходів , так і для обіду або вечері кілька людей.

Лобі- бар працює цілодобово і надає можливість скоротати час за чашкою чаю або ароматної кави. У лобі готелю можна скористатися безкоштовним WI – FI

Бар на 20-му поверсі пропонує цілодобовий сервіс , асортимент спиртних напоїв і меню української кухні.

Сніданок «шведський стіл» включений у вартість проживання і проходить в просторому залі «Святковий ».

Площа залу: 450 кв. м

Розрахований на 150-250 посадочних місць

Затишний і вишукано декорований зал "Святковий" - ідеальне місце проведення корпоративних зустрічей і урочистих заходів.

Вашій увазі аперитиви і діжестіви, легкі закуски, різноманітні міцні та безалкогольні напої.

Тут ви можете відмінно відпочити і насолодитися панорамою Києва з висоти 20-го поверху.

Розділ 2.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]