Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
348.16 Кб
Скачать

4. Індивідуальні завдання

Індивідуальні завдання студент отримує у керівника під час загальних зборів з комплексної з фаху або переддипломної практик.

Індивідуальні завдання комплексної з фаху практики мають містити наступні питання:

  • огляд науково-дослідної літератури у відповідності до теми дипломного магістерського проекту;

  • розробляння проектів нормативної та технологічної документації на нову продукцію;

  • розробляння технологічних ліній виробництва продукції з використанням сучасного устаткування;

  • розробляння і обґрунтування питань удосконалення технологічного циклу обслуговування споживачів готельних послуг;

  • розробляння і обґрунтування питань удосконалення організації технологічного процесу у закладі;

  • розробляння і обґрунтування питань з удосконалення управлінської та планово-економічної діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства;

  • розробляння заходів щодо раціонального використання сировини, паливно-енергетичних ресурсів тощо.

Індивідуальне завдання з переддипломної практики мають містити наступні питання:

  • Визначення місця забудови закладу, що буде проектувати магістр, та маркетингові дослідження ринку готельно-ресторанного господарства в районі забудови.

  • Розробка концепції майбутнього закладу.

  • Формування завдання на проектування.

  • Розробка перспективного плану впровадження додаткових послуг.

  • Розробка перспективного плану впровадження новітніх технологій.

  • Отримання актів впровадження новітніх технологій в закладі, де проходить стажування, актів виробничих випробувань та дегус­тацій.

Керівник магістерського дипломного проекту у разі необхід­ності, пов’язаної з темою проекту, може дати інше індивідуальне завдання.

5. Вимоги до звіту

Письмовий звіт з практики разом зі щоденником подається у встановлений термін (не пізніше ніж за 3 дні до закінчення практики) керівнику практики від вищого навчального закладу для перевірки, рецензування і допуску до захисту. Письмова рецензія керівника практики від кафедри заноситься до щоденника практиканта.

Звіт має містити відомості про виконання сту­дентом усіх розділів програми практики та індивідуального завдання, що пов’язано з науково-дослідною роботою студента, якщо вона мала місце. Обов’язковим є наявність висновків та пропозицій, яких потребує зміст завдань.

Звіт з практики оформлюється відповідно до стандарту ДСТУ 3008-95 від 23.02.1995р. «Документація. Звіти у сфері науки та техніки. Структура та правила оформлення».

Розділи й окремі питання звіту повинні бути чітко визначені, викладені в логічній послідовності та конкретизовані. Таблиці, ілюст­ративний матеріал, додатки повинні бути змістовними й оформле­ними відповідно до стандартів виконання письмових робіт у вищій школі.

Звіт друкується на одному боці аркуша білого паперу формату А4 з міжрядковим інтер­валом 1,5 шрифтом 12. За необхідності окремі таблиці та рисунки можна наводити на аркушах формату А3.

Текст має бути таких розмірів: ліве поле – 25 мм, праве, верхнє та нижнє – 10 мм. Текст звіту поділяють на розділи, підрозділи і пункти відповідно до структури програми практики.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, рисунків, таблиць, формул тощо подають арабськими цифрами без знаку №. Таблиці та ілюстративний матеріал, які розміщені на окремих сторінках, включають до загальної нумерації сторінок безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше. Ілюстрації (графіки, діаграми тощо) позначають словом "Рис. " та нумерують послідовно у межах розділу («Рис.2.1»). Посилання на ілюстрації вказують порядковим номером ілюстрації (наприклад, «Рис. 2.1», де «2» - номер розділу, а «1» - номер рисунку в розділі).

Кожна таблиця повинна мати назву, яка пишеться над таблицею симетрично до тексту. Слово "Таблиця" та безпосередньо її назва починається з великої літери. У кожній таблиці заголовки граф повинні починатися з великих літер, підзаголовки – з маленьких, якщо вони становлять єдине ціле.

Таблицю розміщують після першого згадування про неї в тексті. Таблицю з великою кількістю рядків можна перенести на іншу сторінку, при цьому не повторюючи назву, а зазначаючи курсивом "Продов­ження табл. 3.1".

На всі таблиці мають бути посилання в тексті, при цьому слово "таблиця" пишуть скорочено (наприклад, "табл. 3.1"). У повторних посиланнях за текстом на таблиці слід зазначити "див. табл. 3.1".

Висновки та пропозиції мають бути окремим розділом звіту. Під час формулювання висновків рекомендується узагальнити основні результати дослідження в розрізі окремих завдань практики висновків і пропозицій повинен становити 2-3 сторінки.

Окремо у додатках надають форми звітності, копії договорів, меню закладу. Обсяг звіту може становити близько 50 - 70 друкованих сторінок.