Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Schodennik (Восстановлен).docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
74.05 Кб
Скачать

Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість»

  1. Назва закладу: Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість»

  2. Дата, час: 03.10.12 і 01.11.12 час проходження практики 4,5 години.

  3. Тема організаційної форми: Структура діяльності й розвитку православного центру розвитку сім’ї «Сiм’я в радість»

  4. Цільова аудиторія: студенти ІІ курсу спеціальності соціальна робота Інституту психології та соціальної педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

  5. Кількість учасників: 12

  6. Мета заходу: ознайомитися з діяльністю православного центру розвитку сім’ї «Сiм’я в радість», та прийняти безпосередю участь в заході, який організовує даний центр.

  7. Актуальність теми: питань стосовно сімейного життя у сучасної молоді виникає дуже багато, і багато з якими проблемами зустрічається молоде подружжя. Цей центр допомагає у вирішенні такого роду проблем, але на цьому його діяльність не обмежується – він організовує дозвілля для людей різної вікової категорії, починаючи з дітей завершаючи пенсіонерами.

  8. Раціональність, логічність структури заходу: нас ознайомили з діяльністю центру від початку його створення й до моменту розширення всіх напрямків роботи. Розкрили сутність роботи другої частини практики.

  9. Раціональність використаного часу: час було використано раціонально та максимально ефективно. Ми дізнались про діяльність центру в досить таки короткий проміжок часу.

  10. Використання наочності: наочність була використана найкращим способом: було представлено презентацію, відеозаписи, фотоматеріали й роздатковий матеріал.

  11. Виховна сторона заходу: сім’я це найважливіше, що є в житті кожної людини, її потрібно цінувати й оберігати від повсякденних негараздів. Саме це було виховною стороною проведеного заходу. Також, були виявленні певні аспекти проведення заходів.

  12. Контакт ведучого з цільовою групою: ведучий активно спілкувався з нами й проявляв щиру зацікавленість до того, щоб донести до нас якомога більше інформації.

  13. Зворотній зв'язок: приймали участь в організації та проведенні заходу.

  14. Висновки та пропозиції: мені сподобалося співпрацювати з працівниками центру; в центрі я отримала багато корисної інформації, і була приємно вражена величзною кількістю послуг, які надає центр.

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1

  1. Назва закладу: Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1.

  2. Дата, час: 11.10.12 і 17.10.12 час проходження практики 3 години.

  3. Тема організаційної форми: знайомство з центром соціально-психологічної реабілітації дітей №1.

  4. Цільова аудиторія:студенти ІІ курсу спеціальності соціальна робота Інституту психології та соціальної педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

  5. Кількість учасників: 12

  6. Мета заходу: дізнатися про діяльність Центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1.

  7. Актуальність теми: для нас, як майбутніх спеціалістів у сфері соціальної роботи, інформація про діяльність центрів соціально-психологічної реабілітації буде дуже корисною.

  8. Раціональність, логічність структури заходу: інформацію стосовно даного закладу не було подано а ні раціонально, а ні

  9. Раціональність використаного часу: час було використано не в повноцінній мірі.

  10. Використання наочності: не було.

  11. Виховна сторона заходу: не проводилася, були ознайомлені лише з діяльністю закладу.

  12. Контакт ведучого з цільовою групою: ведучий не мав на меті повністю розкрити сутність існування центру, і, задавалося, уникав деяких питань.

  13. Зворотній зв'язок: задавали питання.

  14. Висновки та пропозиції: я все ж таки, задоволена тим, що відвідала цей заклад. Негативний досвід – також досвід, і є наглядним прикладом, яким чином не потрібно ставитися до людей.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]