Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Schodennik (Восстановлен).docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
74.05 Кб
Скачать

Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда Україна»

  1. Назва закладу: міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда Україна»

  2. Дата, час: 22.11.12 і 29.11.12 час проходження практики 3,5 години.

  3. Тема організаційної форми: знайомство з міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда Україна», а також залучення волонтерів до проведення акції «16 днів проти гендерного насильства».

  4. Цільова аудиторія: студенти ІІ курсу спеціальності соціальна робота Інституту психології та соціальної педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

  5. Кількість учасників: 12.

  6. Мета заходу: ознайомитися з напрямками роботи центру, детальніше ознайомитися з функціонуванням гарячих ліній, прийняти участь в акції «16 днів проти гендерного насильства».

  7. Актуальність теми: в Україні існує така проблема, як насильство в сім’ї, яку потрібно долати, з чим власне і має справу даний центр. А також надання безкоштовної телефонної допомоги у вирішення різних життєвоважливих питань.

  8. Раціональність, логічність структури заходу: захід був раціональний й логічним. Ми дізналися все, що було необхідно. Також корисно провели час на акції «16 днів проти гендерного насильства».

  9. Раціональність використаного часу: час було використано з користю для нас, ми дізналися детально про діяльність центру й змогли простежити за роботою консультантів центру.

  10. Використання наочності: в якості наочного прикладу нам показали презентацію, в якій була описана діяльність центру, також дали змогу поспостерігати за роботою консультантів центу, які відповідали на телефонні дзвінки.

  11. Виховна сторона заходу: в першу чергу, однією з найважливіших виховних сторін заходу варто виділити той факт, що нам пояснили як боротися з використанням дітей в порноіндустрії і куди потрібно надавати сигнали про виявлені порушення дитячих прав.

  12. Контакт ведучого з цільовою групою: ведучий завжди звертався до цільової групи, і зміг її зацікавити.

  13. Зворотній зв'язок: були надані відповіді на усі поставлені нами запитання. А ми зі своєї сторони, допомагали здійснювати просвітницьку роботу.

  14. Висновки та пропозиції: робота в центрі проходить на високому рівні, до роботи залучені кваліфіковані спеціалісти, які щодня надають допомогу багатьом людям і допомагають вирішувати їх проблеми. Навіть практика в центрі пройшла на високому рівні тому зауважень чи негативного ставлення в мене не виникло.

Київський міський правобережний центр для віл-інфікованих дітей і молоді

  1. Назва закладу: Київський міський правобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей і молоді.

  2. Дата, час: 13.12.12 і 27.12.12 час проходження практики 8,5 години.

  3. Тема організаційної форми: знайомство з київським міським правобережним центром для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

  4. Цільова аудиторія: студенти ІІ курсу спеціальності соціальна робота Інституту психології та соціальної педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

  5. Кількість учасників: 12

  6. Мета заходу: ознайомитися з діяльністю центру а також послугами які він надає.

  7. Актуальність теми: в Україні гостро стоїть проблема по зростанню кількості ВІЛ-інфікованих дітей та молоді, які потребують щоденної допомоги з боку спеціалістів, а також необхідної для їх життя ретровірусної терапії.

  8. Раціональність, логічність структури заходу: знайомство з центром було раціональним, адже ми як майбутні соціальні працівники будемо працювати з різними категоріями клієнтів, і саме тому ми маємо якомога раніше познайомитися з тим, що нас очікує в майбутньому. Захід був логічним й правильно побудованим. Були надана інформація про не вдало проведений захід, який послугує прикладом для подальшої роботи.

  9. Раціональність використаного часу: час було використано раціонально.

  10. Використання наочності: для використання наочності ми відвідали фестиваль «Повіримо в себе».

  11. Виховна сторона заходу: виховною стороною закладу було формування толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

  12. Контакт ведучого з цільовою групою: контакт ведучого безумовно був, з нами спілкувалась директор центру, яка активно розповідала про центр, наводила цікаві приклади роботи закладу й охоче відповідала на всі питання.

  13. Зворотній зв'язок: ми охоче відвідали фестиваль «Повіримо в себе».

  14. Висновки та пропозиції: особисто для мене переворот ставлення до ВІЛ-інфікованих людей, справив Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а остаточно переконати в цьому зміг Київський міський правобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей і молоді.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]