Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дипломне проектування Microsoft Word.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
282.62 Кб
Скачать

Виробництво вовняних тканин в Україні

Показник

2004 р.

2005 р.

2006 р.

2007 р.

Виробництво вовняних тканин, млн. кв. м.

15

9

11

7

Темп приросту виробництва вовняних тканин. %

-79,2

-40

22,2

-36,4

Виробництво вовняних тканин на душу населення, кв. м.

0,3

0,2

0,2

0,1

Темп приросту виробництва вовняних тканин на душу населення, %

-78,6

-33,3

0

-50

Примітки до тексту і таблиць нумерують послідовно в межах однієї сторінки. Якщо приміток на одному аркуші декілька, то після слова “Примітки” ставлять двокрапку і примітки нумерують.

Формули розміщують на окремих рядках, але невеликі і нескладні формули, можна вписувати всередині рядків тексту. Нумерувати слід формули, на які є посилання у наступному тексті. Формули (якщо їх більше одної), нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, між якими ставиться крапка. Номери формул пишуть біля правого берега аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках.

Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів треба подавати безпосередньо під формулою в тій послідовності, в якій вони дані у формулі. Значення кожного символу і числового коефіцієнта треба подавати з новогорядка. Перший рядок пояснення починають зі слова “де” без двокрапки. Вище і нижче кожної формули потрібно залишати не менше одного вільного рядка.

Приклад наведення формул:

E = E1 – E2, (3.3)

де E1 – економічний ефект, одержаний до впровадження нових технології;

E2 – економічний ефект, одержаний після впровадження нових технологій.

При написанні роботи необхідно давати посилання на джерела, матеріали яких наводяться у роботі. Посилання в тексті на джерела слід зазначити порядковим номером за переліком посилань, виділеним двома квадратними дужками.

В роботі можна використовувати цитати. Текст цитати починається і закінчується лапками і наводиться в тій граматичній формі, в якій він поданий у джерелі, із збереженням особливостей авторського написання. Кожна цитата супроводжується посиланням на джерело.

Список використаних джерел складають безпосередньо за друкованим твором або виписують з каталогів і бібліографічних покажчиків повністю без пропусків біль-яких елементів, без скорочення назв та ін.

Джерела можна розміщувати у порядку появи посилань у тексті, або в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків, або у хронологічному порядку. Відомості про джерела, включені до списку, необхідно давати відповідно до вимог державних стандартів ГОСТ 7.1-84, ДСТУ 3582-97, ГОСТ 7.12-93. Приклади оформлення списку використаних джерел наведено у додатках до методичних рекомендацій.

Додатки оформлюють як продовження роботи. Кожний додаток починається з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої розміщується слово “Додаток” і велика літера, що позначає додаток. Додатки позначаються послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. Один додаток позначається як додаток А.

Ілюстрації, таблиці і формули, які розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатку (наприклад: рис.Д.2. –другий рисунок додатка Д).