Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВА.docx
Скачиваний:
97
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
126.36 Кб
Скачать

2.2. Конкурентні переваги підприємства

Готельний комплекс «Поділля» розташований у мальовничому сквері в центрі міста Вінниці. Поруч з готелем знаходяться міська та обласна адміністрації, торгово-промислова палата, кінотеатри, музично-драматичний театр, міська наукова бібліотека, торгові центри. Зручна транспортна розв'язка дозволяє легко проїхати до готельного комплексу, що істотно заощаджує час відвідувачів, основну частину яких складають ділові люди.

   Унікальною пропозицією готельного комплексу «Поділля» є надання комплексу послуг: розміщення в комфортабельних номерах готелю, харчування в ресторані, забезпечення ділового аспекту перебування гостей, туристсько-екскурсійні послуги.

   Готельний комплекс складається із шестиповерхового спального корпусу і двоповерхового корпусу з рестораном, банкетними залами, конференц-залами та бізнес-центром. Проведені в 2004р. реконструкція і ремонт номерного фонду, перетворили комплекс в одну з найкрасивіших споруд у місті, зробивши його своєрідною візитною карткою ділової Вінниці: конференції, форуми, симпозіуми і семінари різного рівня і тематики проводяться саме тут.

Готель «Поділля» - єдиний в місті атестований як 3*. Сучасний дизайн, акваріум з живими рибками та зручні меблі створюють атмосферу затишку і комфорту. Відвідувачів цілодобово зустрічають гостинні адміністратори, завжди готові максимально швидко вирішити питання розміщення в готелі, проконсультувати та допомогти забронювати номер.

  В готелі 95 номерів різної категорії на 120 місць: однокімнатні одномісні і двомісні, однокімнатні одномісні поліпшені, двокімнатні люкси, V.I.P.-номер і номер з умовами для проживання інвалідів. Номери готелю з усіма зручностями, телефонізовані, обладнані супутниковим телебаченням, холодильником. Номери підвищеної комфортності оснащені кондиціонерами і сейфами. У готелі діє безкоштовний WIFI. Сучасний інтер'єр комфортних номерів та зручні меблі ідеально підходять для роботи і відпочинку. У вартість проживання включено сніданок у ресторані ( шведський стіл).

  У вестибюлі готелю знаходиться сувенірний магазин, де ви зможете придбати пам’ятні сувеніри, косметичні товари, предмети гігієни і т.ін.

  Зала ресторану «Поділля» розрахована 150 місць і обладнана кондиціонерами. Комплекс також має в розпоряджені 2 бенкетні зали на 15 і 30 місць, 2 бари і літній майданчик. Приємна жива музика та цікава програма шоу-балету ефектно оживляють обстановку. Професійні кухарі порадують гурманів асортиментом апетитних страв. У меню ресторану близько 100 страв української та європейської кухні, 75 з яких – фірмові, великий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв.

  Діловий спектр послуг готельного комплексу «Поділля» представлений трьома конференц-залами на 250, 48 і 30 місць та бізнес-центром на 15 місць. Приміщення оснащені системою кондиціонування. Функціональні зручні меблі та діловий стиль інтер'єру створюють робочу атмосферу. Сучасна технічна база дозволяє організовувати і проводити ділові заходи будь-якої складності. До послуг гостей: якісна офісна і комп'ютерна техніка, високошвидкісне підключення до Інтернету, записуюча і відтворююча відеотехніка, міжміський і міжнародний телефонний зв'язок. Надаються послуги з організації кави-брейк, фуршету чи бізнес-ланчу для учасників заходів.

  В конференц-залах готельного комплексу постійно проводяться міжнародні самміти і переговори, конференції, симпозіуми і семінари, як місцевого, так і всеукраїнського значення. Тут проводились: ІІ Форум регіональних ініціатив; міжнародна науково-практична конференція «Розширення Євросоюзу: нові можливості європейської інтеграції міст України»; Регіональний культурно-економічний форум Свєнтокшиського воєводства Республіки Польщі у Вінницькій області. Щорічно проходить Засідання Спільної українсько-молдовської демаркаційної комісії.

  Готельний комплекс пропонує своїм гостям паркінг, під охороную. За додаткову платню надаються послуги бронювання квитків на авіа-, залізничний та автотранспорт, прання та прасування одягу, піднесення багажу, користування камерою схову та сейфом у номері, ресторанне обслуговування у номерах готелю, прокат обладнання для проведення конференцій та нарад, а також туристсько-екскурсійні послуги.

  Вінницьке обласне бюро подорожей та екскурсій, розташоване в готельному комплексі, пропонує організацію індивідуальних та групових екскурсій по місту і області. Екскурсійний супровід проводиться українською, російською, польською, англійською, німецькою мовами та на івриті.

  Оплата за надані послуги приймається як за готівковим, так і безготівковим розрахунком. До розрахунку приймаються кредитні картки «VISA», «MASTER CARD», «MAESTRO».

При комплексі працює представництво страхової компанії «Енергополіс», відділення «Укрсоцбанку», встановлено банкомат банку «Надра». Також надаємо послуги поповнення рахунку мобільних телефонів.

Ресторан «Поділля» з’єднаний з готельним комплексом просторим функціональним холом и включає в свою структуру зал на 150 місць, два бари (в ресторані та на 5 поверсі готелю), а також дві бенкетні зали (на 30 і 15 місць). У теплу пору року працює кафе на літньому майданчику.

Ресторан «Поділля» знаходиться у самому центрі Вінниці в тихому і затишному сквері. Це ідеальне місце для проведення фуршету і бізнес-ланчу, корпоративної вечірки, сімейного свята і романтичного побачення. Затишна атмосфераресторану, вишукана кухня і професійне обслуговування зроблять ваш візит сюди незабутнім і залишать найприємніші враження. Завдяки якісному сервісу, майстерності і професіоналізму персоналу, ресторан «Поділля» залишається улюбленим місцем, як відвідувачів готелю, так і багатьох вінничан. Гості не тільки насолоджуються відмінною кухнею, але й цікаво проводять час, відпочиваючи від міської метушні.

  Ви зможете приємно відпочити в кафе на літньому майданчику, милуючись міським пейзажем. Зала ресторану розрахована на 150 місць, при необхідності трансформується на три менші зали. Сучасний інтер'єр, зручні меблі, система кондиціонування і гарне освітлення створюють атмосферу комфорту та затишку. Жива музика і театралізована програма шоу-балету сприяє к приємному відпочинку. Також можлива індивідуальна розробка шоу- програм під побажання замовника.

Ресторан пропонує багатий вибір апетитних страв української та європейської кухні. Використовуючи сучасні технології, креативний підхід і свої професійні секрети, кухарі створюють справжні шедеври кулінарного мистецтва. Естетичне оформлення і відмінні смакові якості страв задовольнять вибагливий смак будь-якого гурмана. Звичним стало виконання особливих індивідуальних замовлень гостей, приміром, підготовка урочистих обідів, що складаються з екзотичних страв японської кухні.

Кухарі та кондитери ресторану неодноразово займали призові місця на всеукраїнських фестивалях і конкурсах. У 2003р. ресторан переміг у номінації «Кращий ресторан 2003».

  Професіоналізм працівників ресторану ви зможете оцінити, скуштувавши ароматні перші страви, вишукані салати і апетитні закуски, ситні гарячі страви і, звичайно, найніжніші десерти. У меню ресторану близько 100 найменувань страв, 75 з них – фірмові .

Винна карта ресторану представлена вишуканими винами і коньяками відомих торговельних марок, великим асортиментом горілчаних виробів.Ресторан постійно обслуговує іноземних гостей, відомих політичних діячів, зірок української та російської естради, які, відвідуючи Вінницю, зупиняються в готельному комплексі «Поділля».

Бенкетні зали прекрасно підходять для проведення ділових зустрічей і різних святкувань. Персонал ресторану професійно підготує і проведе будь-які святкові та корпоративні заходи, враховуючи індивідуальні побажання відвідувачів. Завдяки великому досвіду організації ділових заходів, фуршетів, бенкетів, комплексних і святкових обідів, сімейних і корпоративних свят у ресторану з'явилося багато постійних клієнтів.

У барі ресторану великий вибір вишуканих коктейлів, алкогольних і безалкогольних напоїв та легких закусок.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]