Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP 2k navchalna KN 12-13 redact.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
150.53 Кб
Скачать

1.4. Обов’язки керівника практики

Відповідальні за проходженняпрактики від кафедри зобов’язані завчасно подбати про надання студентам робочих місць на базах практики; розробити індивідуальні завдання для студентів і графік проходження практики для кожного робочого місця; контролювативиконанняпрограми практики і вживати необхідних заходіву разівиникнення непорозумінь івідхиленьвід програми.

В обов’язкикерівника практики від підприємства входить здійснення систематичного контролю за поточною роботою студентів; створення нормальних умов дляпроходження практикина кожному робочому місці;наданнястудентам практичної допомоги в доборі, вивченні іопрацюванні необхіднихматеріалів; забезпеченняефективноговикористання робочого часу практикантів.

Загальний контроль за підготовкою і проведенням практики здійснюється завідуючим кафедрою комп’ютерних наук. Безпосереднє керівництво практикою на окремих базах покладається на викладачів кафедри.

1.5.Обов’язки студента-практиканта

До практики допускаються студенти, що повністю виконали навчальний план.

Особи, що мають академічну заборгованість до проходження практики не допускаються.

Перед практикою студент зобов’язаний одержати на кафедрі: програму практики, індивідуальне завдання і щоденник практики, ознайомитися з програмою та індивідуальним завданням.

Під час практики студент зобов’язаний виконувати:

  • завдання, передбачені програмою практики;

  • доручену йому роботу і вказівки керівників практики від університету і підприємства;

  • дотримуватися трудової дисципліни, вимог охорони праці і техніки безпеки;

  • систематично збирати матеріал для підготовки звіту про практику, вести щоденник практики.

Перед завершенням практики студент одержує характеристику за результатами своєї виробничої діяльності від керівника практики.

Студент повинен заповнити щоденник практики, скласти письмовий звіт про проходження практики, виконати комплексне індивідуальне завдання і захистити його у встановлений термін.

Матеріали практики здаються в роздрукованому та електронному вигляді (звіт з практики, комплексне індивідуальне завдання, презентація до захисту результатів практики необхідно записати на диск), та підшиваються в одну папку.

  1. Звітна документація з практики

  2. Всі фактичні дані, отримані в ході проектно-технологічної практики, записуються студентом у щоденник, форма якого розроблена університетом. За результатами практики студент складає письмовий звіт, що засвідчує виконання ним програми практики. По завершенні практики звіт разом із щоденником передається керівнику практики від підприємства. Ним вивчаються і підписуються ці документи, складається характеристика студента-практиканта. Характеристика, крім підпису керівника, повинна бути засвідчена печаткою. Всі ці папери передаються на кафедру.

  3. У звіті повинні бути відображені результати практичної діяльності з відповідними висновками і пропозиціями, що засвідчує вміння студента аналізувати і оцінювати роботу підприємства та його структурних підрозділів.

  4. Найбільш оригінальні рішення можуть бути подані в формі раціоналізаторських пропозицій, представлені у вигляді виступів на науково-практичних конференціях в університеті або в підприємствах.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]