Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика ОТЧЁТ полный.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
108.54 Кб
Скачать

3. Висновки

На закінчення можна сказати, що підприємство ТОВ «Арабиан-Одессей» у своїй діяльності дотримується поставлених перед ним цілей і його послуги та репутація користуються попитом у туристів. Воно знаходиться на такому етапі життєвого циклу, як зростання. Створене порівняно недавно підприємство поступово набирає все більших обертів, і попит на його послуги постійно зростає. На підприємстві відбувається освоєння нових напрямів відпоинку і подальше розвинення їх продажу паралельно з основними напрямами роботи. Але для розширення та збільшення попиту на послуги підприємства потрібне постійне оновлення. Це вимагає обгрунтованих витрат, використання сучасних технологій і обладнання, залучення висококваліфікованих фахівців, організації праці.

Також для успішної роботи на ринку, для зміцнення конкурентоспроможності, стимулювання попиту і поліпшення свого образу підприємство користується різними видами просування туристичної агенції, її послуг на туристичному ринку серед споживачів/туристів, туроператорів та турагентів.

Підприємство регулярно бере участь у регіональних та міжнародних туристичних виставках і ярмарках, так як вони надають дуже широкі можливості в демонстрації своїх можливостей та географії подорожей, встановлення прямих контактів із безпосередніми покупцями/туристами і турагентами та туроператорами, які зацікавлені в отриманні інформації, шукають нові послуги або канали просування свого продукту на туристичному ринку.

Робота на перспективу дає можливість для збільшення прибутку підприємства, його стабільності, підтримки репутації, та зацікавлення потенційних споживачів протягом всього періоду рекламної та іншой діяльності підприємства.

4. Список джерел, які використовували

    1. http://www.coraltravel.ua

    2. http://www.tpg.ua

    3. http://orbita.ua

    4. http://www.tcc.com.ua

    5. http://www.kuda-ugodno.ua

    6. http://www.turtess.com

    7. http://pegast.com.ua

    8. http://www.natalie-tours.ru

    9. http://gto.ua

    10. http://joinup.ua

    11. http://agency.tui.ua

    12. http://zabugor.org.ua

    13. http://www.deltatravel.ua

    14. http://anextour.com.ua

    15. http://www.mouzenidis-travel.ru

    16. http://www.newstravel.com.ua

    17. http://mibstravel.ua

    18. http://booking.airlife.com.ua

    19. http://www.insmartclub.com/avia

    20. http://wizzair.com/uk-UA/Search

    21. http://www.incomartour.com.ua ….

19