Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика ОТЧЁТ полный.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
108.54 Кб
Скачать

2.7. Інформаційно-рекламна робота, основні її напрями

Інформаційно-рекламною галуззю на підприємства займається відділ маркетингу, а саме наповнює сайт в інтернеті, стежить за наявність та оновленням інформації про послуги які надає туристична фірма. Займається просуванням сайту для чого укладає контракти з пошуковими системами (Yandex, GOOGLE...). Також стежить за присутністю туристичної фірми на форумах та туристичних сайтах. Налагоджує взаємовідносини з агенствами-партнерами та стежить за їх роботою. Займається рекламою в ЗМІ...

2.8. Деякі положення за Статутом:

ТОВ «Арабиан-Одессей» засноване на основі Цивільного та Господарського кодексів України та іншого чинного законодавства України для здійснення підприємницької діяльності та отримання прибутку на основі господарського розрахунку, самофінансування та самоокупності.

Товариство є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки у банківських установах, круглу печатку, кутовий штамп з власним найменуванням, бланки, торговельну марку, іншу атрибутику юридичної особи, може від свого імені укладати договори, набувати майнові та пов’язані з ними немайнові права, нести обов’язки, бути позивачем та відповідачем в суді.

Товариство у своїй діяльності керується чинним законодавством України, цим Статутом, а також внутрішніми правилами, регламентами та іншими локальними актами Товариства.

Повне найменування Товариства: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРАБИАН-ОДЕССЕЙ»

Місцезнаходження товариства: 65045, ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ, М.ОДЕСА, ВУЛ. НІЖИНСЬКА, БУД. 65.

Товариство створене для досягнення наступної мети:

1) здійснення підприємницької діяльності для одержання прибутку з метою забезпечення доходності та ліквідності емітованих Товариством корпоративних прав ( часток в статутному капіталі ) учасників Товариства шляхом виплати учасникам дивідендів та підвищення вартості та ліквідності корпоративних прав учасників;

2) забезпечення соціального захисту членів Трудового колективу Товариства.

Предметом діяльності Товариства є діяльність туристичного оператора (туроператора) і для нього виключною діяльністю є організація та забезпечення створення туристичного продукту, реалізація та надання туристичних послуг, а також посередницька діяльність із надання характерних та супутніх послуг за умови отримання в установленому порядку ліцензії на тур операторську діяльність.

З метою реалізації цілі та предмету діяльності Товариства воно здійснює вид економічної діяльності за КВЕД ДК 009:2005 – Послуги з організації подорожувань за кодом 63.30.0 та інші види економічної діяльності (якщо це не суперечить законодавству, яке регулює діяльність туристичних операторів).

Фінансово-Господарська діяльність

Для досягнення статутної мети Товариство:

1. Відкриває рахунки в будь-яких фінансово-кредитних установах та проводить через них всі касові та кредитно-розрахункові операції в національній та іноземній валюті, по безготівковому розрахунку без обмежень сум платежів. Форми розрахунків визначаються Товариством по узгодженню з усіма контрагентами та з урахуванням вимог чинного законодавства.

2. Вивчає кон’єктуру ринку товарів та послуг.

3. Здійснює види діяльності, передбачені Статутом.

4. Набуває, отримує в аренду чи на лізингових умовах техніку, будівлі, споруди та інше майно, необхідне для статутної діяльності.

5. Отримує від будь-яких фінансово кредитних установ кредитина договірних умовах.

6. Самостійно встановлює порядок і умови отримання та передачі майна, а також ціни, ставки, тарифи та розцінки на товари, послуги та роботи, що реалізуються, надаються чи виконуються Товариством.

7. Організовує підготовку та підвищення кваліфікації кадрів по всіх напрямках своєї діяльності.

Зовнішньоекономічна діяльність

1. Товариство є самостійним учасником зовнішньоекономічної діяльності у відповідності з чинним законодавством, здійснює ділові контакти з іноземними фірмами, організаціями, установами з питань, що входять до комерційних інтересів Товариства.

2. Товариство має право здійснювати будь-які, не заборонені чинним законодавством України, зовнішньоекономічні угоди (договори, контракти).

3. Товариство в установленому порядку засновує філії та представництва за кордоном.

За роки успішної діяльності це турагенство знайшло своїх постійних клієнтів, має досить велику популярність, придбало великий досвід роботи і завоювала симпатію своїх партнерів і клієнтів.