Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика ОТЧЁТ полный.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
108.54 Кб
Скачать

2.2 Клієнтура

Для того, щоб туристична фірма мала достатню базу клієнтів, вона повинна утримувати постійних та набувати нових. Для цього застосовуються певні заходи:

  1. Реклама на радіо та телебаченні

  2. Інтернет-ресурси (власний сайт, участь у форумах, реклама на інших сайтах...)

  3. Видавництво

  4. Рекламні буклети

  5. Сертифікати

  6. та ін..

Також, для того, щоб утримати постійних клієнтів, дуже важливе саме ставлення до них персоналу, який повинен буди кваліфікованим, компетентним у своїй справі, ввічливим, охайним та вміти підлаштвуватись під кожного клієнта окремо. Дуже важливо слідкувати за новинами та бути в курсі подій, що трапляються в світі аби у людини складалось позитивне враження та довіра персональному консультанту, а як результат і фірмі в цілому.

2.3 База практики

Ми з задоволенням зустрінемо Вас у нашому чудовому офісі, вразимо кваліфікаційним рівнем обслуговування, гарантуємо індивідуальний підхід, грамотний сервіс та організацію Вашого відпочинку на будь-якому курорті світу.

Туристична компанія «Арабиан-Одессей»: більше ніж Ви очікували!

З самого початку Вашої мандрівки і до повернення, працівники нашої компанії зроблять усе можливе, щоб забезпечити Вас комфортними умовами перебування та незрівняними враженнями від відпочинку!

Ваш вибір: готелі, міні-готелі, приватні готелі чи хостели, усіх рівнів та цінових категорій, розташовані як у самому центрі міста, так і у затишних районах біля узбіччя. Якщо ж Ви полюбляєте індивідуальне розміщення, можливі варіанти аренди будинків, шале, апартаментів, квартир ( по-добово чи на більш тривалий час).

Вирішивши організувати собі відпочинок, доручіть це професіоналам, зробіть свій вибір на нашій компанії та враження перебільшать Ваші очікування!

Ми пропонуємо клієнтам функціональний та ефективний ресурс для пошуку і бронювання всього спектра послуг, необхідних для подорожі:

1. Використовуємо новітні технології туристичної індустрії для зручності клієнтів

2. Пропонуємо послугу доставки для економії часу клієнта

3. Використовуємо безпечні можливості оплати обраних послуг

4. Пропонуємо підбір туру он-лайн

5. Користування системою бронювання авіаквитків он-лайн

2.4. Структура організації, її штатний розклад

На підприємстві працює директор, бухгалтер та менеджери.

До повноважень директора, як керівника підприємством відносяться такі, як вміле ведення фірмової політики, своєчасне та помірковане прийняття рішень різної складності.

До обов’язків менеджерів фірми відносяться: обґрунтований вибір рекламної політики, своєчасне реагування на зміни у зовнішньому середовищу фірми, попередження керівництва та прийняття обґрунтованих рішень, щодо змін у політиці фірми, консультаційне - інформаційне забезпечення клієнтів, підбір та бронювання послуг, спілкування з туристами, ділове спілкування/переписка з агентами/операторами/туристами, підтримка кваліфікації за рахунок навчання (відвідання семінарів, вебінарів, виставок, ярмарок, інфотурів, а також самостійне ознайомлення з курортами та готельною базою по каталогах).

До обов’язків бухгалтера входять: ведення обліку потоку туристів, контроль руху грошових коштів підприємства, нарахування заробітної плати та ін…