Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
138.24 Кб
Скачать

5. Науково-довідковий апарат архіву

Каталоги і картотеки налічують 460598 карток.

Каталоги: систематичний, предметно-тематичний, іменний, географічний, на документи з особового складу.

Картотеки: з питань, що розглядались на пленумах, засіданнях бюро обкому, міськкомів і райкомів партії; осіб, позбавлених виборчих прав; осіб, що були вивезені на примусову працю до Німеччини в 1942-1944 роках; партизан і підпільників періоду Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років; громадян, що були репресовані в 1930-1950 роках; комуністів, які загинули в 1941-1945 роки; іменна картотека тридцятитисячників; до фондів П-4 Кіровоградський міськком партії та П-429 Кіровоградський обком компартії України; періодичних видань бібліотечного фонду.

ВИСНОВОК

Проходячи практику я закріпила основні уміння і навички пов’язані із створенням та проходженням документів по спеціальності документознавство та інформаційна діяльність. А також ознайомилась із системою документаційного забезпечення та його матеріальною базою.

Я визначила, що документ, як основний носій інформації необхідний для стабільної діяльності організації. На основі документів приймаються рішення упрвлінського, виробничого та господарського характеру.

Таким чином, знання діловодства на сучасному етапі дозволить мені працювати в своїй сфері діяльності.

Успішному проведенню практики значною мірою сприяли допомога й доброзичливе ставлення дирекції підприємства.