Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kievpribor.docx
Скачиваний:
44
Добавлен:
30.04.2015
Размер:
123.35 Кб
Скачать

Висновок

За цей час, котрий ми витратили на проходження практики та написання звіту, ми краще зрозуміли та побачити з середини діяльність державного підприємства «Київприлад». Підприємство являє собою потужний науко-виробничий комплекс котрий фінансується державою, має велике значення для наукового, а саме, космічного потенціалу України.

Підприємство тісно співпрацює з іноземними партнерами. Продукції вітчизняного виробника активно поступає на ринок Росії, Німеччини, США та Бразилії. У той же час підприємство є провідним виробником і на внутрішньому ринку. Зокрема, «Київприлад» виготовляє свою продукцію для приватних підприємств, житлово-комунальних господарств та навіть для Верховної Ради України. Беручи до уваги масове замовлення на виготовлення певних видів товарів до нового відкриття наземного пункту слідкування за космічними польотами у Бразилії.

Під час написання звіту був проведений детальний аналіз діяльності підприємства «Київприлад», було розглянуто на прикладі підприємства такі аспекти :

- Організація виробництва;

- Економіка підприємства;

- Менеджмент на підприємстві;

- Маркетинг на підприємстві;

- Економічний аналіз на підприємстві;

- Правове регулювання діяльності підприємстваюю;

- Трудове право

Під час написання звіту ми розгялнули підприємство з різних боків. Сім розділів, з яких складається зміст дав змогу краще вивчити такі дисципліни як: «Організація виробництва», «Економіка підприємства», «Менеджмент», «Маркетинг», «Економічний аналіз», «Господарське право», «Трудове право». Проходження практики на підприємстві дозволило використати набуті нами під час навчання навички на практиці, краще зрозуміти дисципліни та їхню роль на прикладі підприємства.

Більше дізналися про виробничі процеси та їх класифікація на підприємстві, організацію праці та аналіз трудових процесів на підприємстві, управління персоналом.

Також розкрили питання стосовно цілей та напрямків діяльності та зовнішньоекономічну діяльність підприємства.

Проаналізували менеджмент на підприємстві та його головні аспекти, а також діяльність «Київприлад» у сфері маркетингу.

Висвітлили таку дисципліни як «Економічний аналіз» через аналіз досліджуваного у звіті об’єкта.

В завершенні звіту розглянули діяльність підприємства з правової сторони. Звернули увагу на його правову складову господарської діяльності та трудового права.

Метою проходження практики є вдосконалення теоретичних та практичних навичок з технології та організації виробництва, проведення аналізу діяльності менеджера на підприємстві.

Отже, під час проходження практики на «Київприлад» я ознайомилась з роботою даного підприємства в цілому та з роботою і принципом організації підприємством. Під час проходження практики я ретельно збирала інформацію про роботу підприємства, яка мені була необхідна для написання даного звіту по практиці. Завод розпочав випуск апаратури для космічної галузі. В наступні роки підприємство приймало участь в розробці та виробництві приладів та апаратури для виконання програм. Підприємство має значні перспективи стати у майбутньому лідером космічної галузі.

На підприємстві існує велика кількість відділів, підрозділів і цехів, які забезпечують збалансований і раціональний режим роботи підприємства, а також, додержуючись чинного законодавства, приносять значний прибуток і наповнюють бюджет України.

Завод має гарні перспективи економічного зростання і на далі, за рахунок свого державного значення, історичного минулого, можливостей ведення зовнішньої політики, тобто виходу на зовнішній ринок, високий рівень конкурентоспроможності підприємства, високий рівень якості продукції, забезпечення нової технікою для виробництва. Впровадження нових технологій та нового виробничого обладнання та збільшення автоматизованої праці на зміну ручній виведуть завод у майбутньому на новий рівень розвитку наук та техніки і можуть привести до збільшення продуктивності праці на 20-25%, суми чистого прибутку 15-30% , рентабельності на 30-40%.

Написання звіту з практики дозволило сформувати цілісну систему знань і навичок розробки та реалізації раціональних рішень на основі практичних завдань з організації виробництва, розвинути практичні навички з проектування та раціональної організації виробничої інфраструктури підприємства, сфери менеджменту, маркетингу, господарської діяльності та ін.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]