Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Programa_Kriminalny_protses_2013-2014.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.04.2015
Размер:
462.85 Кб
Скачать

Тема 8. Загальні положення про негласні слідчі (розшукові) дії.

Поняття негласних слідчих (розшукових) дій. Підстави для їх проведення. Строк їх проведення. Посадові особи які мають право на проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Розгляд клопотання про дозвіл на проведення негласної слідчої (розшукової) дії.

Проведення негласної слідчої (розшукової) дії до постановлення ухвали слідчого судді. Фіксація ходу і результатів негласних слідчих (розшукових) дій. Використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у доказуванні, а також в інших цілях або передання інформації.

Загальні положення про втручання у приватне спілкування її різновиди. Аудіо-,відео контроль особи, Накладення арешту на кореспонденцію. Огляд і виїмка кореспонденції. Зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж. Зняття інформації з електронних інформаційних систем. Дослідження інформації, отриманої при застосуванні технічних засобів. Інші види негласних слідчих (розшукових) дій.

Тема 9. Повідомлення про підозру. Зупинення досудового розслідування. Форми закінчення досудового розслідування.

Випадки повідомлення про підозру. Особливості повідомлення про підозру окремій категорії осіб. Зміст письмового повідомлення про підозру. Зміна повідомлення про підозру.

Зупинення досудового розслідування, підстави та порядок. Розшук підозрюваного. Відновлення досудового розслідування.

Загальні положення закінчення досудового розслідування. Форми закінчення досудового розслідування. Закриття кримінального провадження її підстави та порядок. Загальні положення кримінального провадження під час звільнення особи від кримінальної відповідальності. Порядок звільнення від кримінальної відповідальності.

Звернення до суду з обвинувальним актом, клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру. Відкриття матеріалів іншій стороні. Обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування. Структура обвинувального акту. Клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру. Продовження строку досудового розслідування її порядок.

Особливості досудового розслідування кримінальних проступків (дізнання). Слідчі (розшукові) дії під час досудового розслідування кримінальних проступків. Запобіжні заходи під час досудового розслідування кримінальних проступків. Особливості закінчення досудового розслідування кримінальних проступків.

Оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів досудового розслідування чи прокурора під час досудового розслідування, порядок та підстави.

ЗМІСТОВНИЙ МОДУЛЬ 3

СУДОВЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Програмовий зміст

Тема 10. Загальні положення судового розгляду. Підсудність.

Строки і загальний порядок судового розгляду. Незмінність складу суду. Головуючий у судовому засіданні. Безперервність судового розгляду. Наслідки неприбуття учасників судового провадження. Обов’язки присутніх у залі судового засідання. Заходи до порушників порядку судового засідання. Обрання, скасування або зміна запобіжного заходу у суді. Об’єднання і виділення матеріалів кримінального провадження. Проведення процесуальних дій у режимі відео конференції під час судового провадження. Межі судового розгляду. Зміна обвинувачення у суді. Відмова від підтримання державного обвинувачення.

Підсудність та її види. (територіальна, інстанційна).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]