Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
17
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
616.45 Кб
Скачать

2.6.3. Оцінювання знань студентів за результатами поточного і підсумкового контролю (для вечірньої і заочної форм навчання).

Оцінювання знань студентів з дисципліни “Бюджетний менеджмент” здійснюється на основі результатів поточного і підсумкового контролю знань (іспиту). Успішне виконання студентом завдань поточного контролю є обов»язковою умовою участі його у складанні іспиту. Об»єктом контролю знань студентів у формі іспиту є результати виконання письмових екзаменаційних завдань. Екзаменаційний білет містить 6 завдань (для вечірньої форми),10 завдань (для заочної форми) кожне із яких оцінюється за шкалою від 0,6,8,10 балів залежно від рівня знань. Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 60 балів(для вечірньої форми), від 0 до 100(для заочної форми). Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається із суми балів за результатами поточного контролю знань та за виконання завдань, що виносяться на іспит (за умови, що студент набрав 30 балів і вище). Якщо на екзамені студент набрав меншу 30 балів, тобто отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється у такому порядку:

А - 90-100 балів – 5 “відмінно”;

В – 80-89 балів – 4 “добре”;

С – 70-79 балів – 4 “добре”;

D – 66-69 балів – 3 “задовільно”;

E - 60-65 балів – 3 “задовільно”;

FX- 21-59 балів – 2 (незадовільно) з можливістю повторного складання;

F – 1-20 балів – 2 (незадовільно) з обов”язковим повторним вивченням дисципліни.

Для вечірньої форми навчання. Студенти протягом семестру виконують обов”язкові і вибіркові завдання.

Система поточного контролю знань магістрів передбачає виконання трьох обов”язкових видів робіт :

  • письмову контрольну роботу;

  • підготовку до проведення тренінгу;

  • підготовку рефератів згідно з тематичним планом.

Письмова робота включає одне теоретичне питання, визначення пятьох понять, категорій тощо та 10 тестових запитань. За цю роботу можна максимально отримати 20 балів ( 10 балів за визначення і , 10 балів за відповідні на тестові запитання).

Тренінг проводиться в аудиторії і охоплює 4 години, відведені на проведення семінарських занять. В ході підготовки до тренінгу студенти одержують консультації щодо вивчення теоретичних і практичних аспектів теми, визначення проблематики і можливих шляхів їх вирішення. За цю роботу студент отримує 10 балів.

Оцінювання підготовлених рефератів здійснюється за 10-ти бальною шкалою. Це максимальна кількість балів, яку можна отримати за підготовку реферату. Обов”язковою умовою при підготовці реферату є висвітлення проблемних аспектів питання, що досліджується.

Вибіркові завдання. За підготовку ситуаційного завдання за визначеними темами курсу студент одержує 10б. Аналітичний огляд наукових публікацій за проблематикою, що визначена викладачем оцінюється в 10 балів. Виконується одне із зазначених завдань.

Для заочної форми навчання. . Студенти протягом семестру виконують обов”язкові і вибіркові завдання.

Система поточного контролю знань магістрів передбачає виконання контрольної роботи (обов”язкове завдання), що виконується студентом самостійно до початку сесії.

Контрольна робота включає в себе: визначення пятьох понять, категорій тощо;десять тестових завдань. За цю роботу можна максимально отримати 20 балів ( 10балів за визначення і 10 балів за виконання тестових завдань).

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr