Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
17
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
616.45 Кб
Скачать

2.5.2. Перелік завдань та форми організації самостійної роботи студентів при вивченні теоретичного матеріалу дисципліни

Самостійна робота над навчальною дисципліною „Бюджетний менеджмент” включає наступні форми:

2.5.2.1. опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу;

2.5.2.2. вивчення та опрацювання основної і додаткової літератури, законодавчих і нормативних документів;

2.5.2.3. підготовка студентів до аудиторних (семінари, консультації) занять;

2.5.2.4. підготовка до контрольної роботи;

5.2.5. виконання індивідуальних (практичних завдань).

2.5.2.1. Опрацювання теоретичних основ, прослуханого лекційного матеріалу здійснюється студентами самостійно у позааудиторний час.

2.5.2.2. Вивчення та опрацювання основної і додаткової літератури, законодавчих і нормативних документів; 2.5.2.3. Підготовка студентів до аудиторних (семінарських занять, консультацій); 2.5.2.4. підготовка до контрольної роботи студентами проводиться самостійно згідно розкладу занять.

В аудиторії викладач надає методичні рекомендації з вивчення тем курсу, формулює питання по кожній темі, які має опрацювати студент. На кожному консультаційному занятті викладач робить опитування по темі з метою з”ясування, чи засвоєно студентом, той чи інший матеріал, чи виконав він завдання, надане на попередній консультації. На консультаційних заняттях викладач знайомить студентів з переліком тестових питань, що виносяться на модульний контроль, з вимогами щодо викладення питань в письмовій роботі. На консультаціях, також, з”ясовуються всі незрозумілі студенту питання.

2.5.2.5. Виконання індивідуальних (практичних) завдань.

Індивідуальні завдання включають: підготовку індивідуального завдання на базі практики, написання рефератів, підготовку ситуаційного завдання і розрахункових завдань (як при проходженні практики, так і без) , аналітичний огляд наукових публікацій за заданою тематикою, підготовку матеріалів до семінарів–дискусій - за вибором студентів.

Мета виконання завдання на базі практики – поглиблення і закріплення теоретичних та практичних знань студентів з організації бюджетного процесу, обліку виконання бюджету у фінансових органах, контролю за цільовим використанням бюджетних асигнувань, складання бюджетної звітності; формування і розвиток у студентів навичок у проведенні самостійного дослідження, аналізу, встановленні проблем та можливих шляхів їх вирішення з питань, які розглядаються в даному курсі.

Структура завдання передбачає, що в першій його частині студент вивчає організацію та аналізує процеси; аналізує первинні документи і форми звітності; показує вміння заповнювати документи, форми звітності, реєстри синтетичного і аналітичного обліку, відображати операції з виконання бюджету в обліку; аналізує діяльність відповідних органів; висвітлює методику проведення контрольно-ревізійних заходів тощо.

Друга частина завдання передбачає визначення проблем щодо об”єкта у галузі дослідження та пропозиції щодо їх вирішення.

Загальний обсяг роботи має складати: 30-40 аркушів (А-4) рукописного тексту; 20-25 аркушів (А-4) машинописного або комп”ютерного тексту.

Список літератури складається у наступній послідовності:

  1. Закони України.

  2. Укази Президента України.

  3. Постанови Кабінету Міністрів України.

  4. Положення, накази, інструкції та інші нормативні документи.

  5. Спеціальна література і статті в періодичних виданнях (в алфавітному порядку).

Робота подається на перевірку викладачу у терміни згідно з графіком.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr