Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Створення презентацii в програмi PowerPoint.rtf
Скачиваний:
3
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
74.69 Mб
Скачать

Висновок

Отже програма PowerPoint - це програма за допомогою якої можна створити презентацію, яка матиме той вигляд який користувач задасть сам. Можна вставити до презентації: малюнки, графіку, різне написання тексту, надати колір тексту, змінити фон презентації, надати вашій презентації різних ефектних анімацій та інше.

За допомогою програми PowerPoint створюються різні реклами для фірм, агентств та інше. Надавши потрібного вигляду та різних за необхідністю анімацій вашим слайдам, презентація матиме чудовий зовнішній вигляд. Гарно створену презентацію, глядачам буде приємно переглядати. Зараз ця програма дуже популярна серед підприємців, бізнесменів та інше. Можна до вашого слайду також вставити таблицю Excel. Крім вставки таблиць можна також вставити діаграму із різною графічною основою.

За допомогою програми PowerPoint можна розпечатати презентацію яку ви створили у вигляді докладу. Розпечатати можна окремі слайди, у вигляді роздаточного матеріалу для слухачів, можна розпечатати слайди із примітками або саму структуру презентації. Такі можливості презентації в основному обирають підприємці, банкіри і інше.

Настройка слайдів має велике значення у презентації. Настроїти слайди можна за часом або за вказівкою користувача, тобто за клацанням мишки. Якщо необхідно поміняти слайди місцями, то це можна зробити за допомогою режиму "Сортировщик слайдов". У цьому режимі можна за допомогою миші, клацаючи нею по необхідному слайдові, Змінити розміщення слайду.

Література

  1. "Програма PowerPoint"/ Д. Хабрейкен / "Вильямс" / Київ 2005р.

  2. "PowerPoint для чайников"/ Дуг Лоу / "Диалектика" / Київ 2004р.

  3. "Библия пользователя" / Ф. Уэмпен / "Диалектика" / Київ 2005р.

  4. "MS PowerPoint" / А.А. Журин / "Аквариум" / Київ 2005р.

  5. "Презентація PowerPoint" / А.А. Афанасьева / "Аквариум" / Москва 2007р.

  6. "Полная версия" / И.Ю. Красьева / "Місто" / Київ 2006р.

  7. "Створення презентації" / М.М. Вайтюшенко / "Акваріум" / Москва 2006 р.