Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_Nvo.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
346.62 Кб
Скачать

1. Коротка характеристика підприємства

Навчально-виробниче об'єднання (НВО) є структурним підрозділом Київського Національного Торгівельно-Економічного Університету. Створене за дозволом Міністерства освіти №1/11-2043 від 22.07.1999 року.

НВО - це комплексне підприємство із закінченим виробничим циклом, тобто працює на сировині, виробляє напівфабрикати, доводить їх до готовності та самостійно реалізує. НВО відносять до підприємств III націночної категорії, оскільки воно знаходиться при учбовому закладі і отримує безпосередньо різні послуги від університету. Комбінат харчування має єдину виробничу програму та план товарообігу, загальне складське господарство. Окрім студентів та викладачів університету НВО може обслуговувати ще й широке коло людей.

Комбінат представляє собою двоповерхову будівлю, яка з'єднана з університетом через навісний коридор. На першому поверсі знаходяться такі приміщення:

Адміністративно-побутові (роздягальні, кабінет директора та зав. виробництвом, душові та туалетні кімнати, кімната для зберігання спецодягу);

Технічні (машинне відділення, вентиляційні камери);

Спец лабораторія (саме тут проходять практичні заняття студентів);

Складські приміщення (для сипучих продуктів, м'ясо-рибна та молочно-жирова камери, для зелені та овочів і камера лікеро-горілчаних товарів);

Касове відділення;

Банкетний зал, а також гардероб, вестибуль, зал організації обслуговування. На другому поверсі знаходиться виробнича зона. Схема другого поверху проілюстрована на рисі. Зокрема, тут наявні такі приміщення:

Схема комбінату (II поверх)

  1. м'ясний цех; 11. банкетний зал;

  2. сипуча камера; 12.-13. бухгалтерія;

  3. молочна камера; 14. кондитерський цех;

  4. ліфт; 15. вихід на перший

  5. кімната для нарізки хліба; поверх;

7. мийка посуду (їдальня); 16. кімната для

6. кабінет шеф-кухарів; зберігання овочів;

  1. роздача; та студентів практикантів.

  2. їдальня; 18. закусочна; Ю.кухня; 19.їдальня для працюючих

17. мийка посуду (кухня);

"1

і-

7

»

їж

! і

1

3

*

І 1

І.

Ш

1 в

до

13

ш

до

І

до

до

,^1

г~~————

1*

до

11

Т

ІЗ

і»

.

їв

Рис. 1. Схема комбінату (II поверх)

НВО у своїй діяльності користується Законами України „Про вищу освіту", „Про оподаткування підприємства" та іншими діючими законодавчими актами, Статутом КНТЕУ. Юридична адреса НВО є: 02156, Київ-156, вул.. Мілютенка, 4.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]