Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
маркевич_віти.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
563.71 Кб
Скачать

Висновок

Для проектування комп’ютерної мережі на підприємстві я обрала топологію зірка-шина. Мережа буде складатись з горизонтального та вертикального сегменту. Для побудови мережі із зіркоподібною архітектурою в центрі мережі необхідно розмістити комутатор. Його основна функція - забезпечення зв'язку між комп'ютерами, що входять в мережу. Тобто всі комп'ютери, включаючи файл-сервер, не зв'язуються безпосередньо один з одним, а приєднуються до комутатора. Комутатори що розміщені на різних поверхах також з’єднуються між собою.

Детально дослідивши локальні мережі Ethernet та їх характеристики, я дійшов висновку, що мережа Gigabit Ethernet 1000Base-T дозволяє забезпечити якість та швидкість обміну інформації на даному підприємстві.

Технологія Gigabit Ethernet задає нову, 1000 Мбіт/с, сходинку в ієрархії швидкостей сімейства Ethernet. Ця сходинка дозволяє ефективно будувати локальні мережі, у яких сервери і магістралі нижніх рівнів мережі працюють на швидкості 1000 Мбіт/с, а магістраль Gigabit Ethernet поєднує їх, забезпечуючи досить великий запас пропускної здатності.

2