Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Praktika_2012-KEPIT_Mazur_Viktoria.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
646.14 Кб
Скачать

5.6. Готель Comfort Hotel Kristiansand

Опис: 3-зірковий готель, розташований у самому центрі міста Кристіансанд; неподалік від нього – Собор в Крістіансанні, Christiansholm Festning і Університет Агдеру. З-поміж розташованих поряд додаткових цікавих місць – Музей артіллерії в Крістіансанні.

У 67 номерах готелю Comfort Hotel Kristiansand є сейфи і фен. По телевізору можна переглянути канали супутникового телебачення; також є платні кінофільми. У номерах є бездротовий доступ до Інтернету. Серед додаткових вигод: праска/прасувальна дошка та брючний прес. Ціна за номер від 1665,00 грн.

6. Найбільш видатні та популярні місця

Головний скарб Норвегії – її природа. Тисячі затишних бухт і фіордів на узбережжі, невисокі гори, вкриті лісами й луками, створюють неповторний колорит. Тисячі чистих озер і річок дають унікальну можливість насолоджуватись рибалкою і водними видами спорту.

Осло – індустріальний, комерційний і портовий центр Норвегії. Тут знаходяться головні художні колекції, морські музеї, театри, опери, концертні зали.

Пам'ятки столиці: Замок Акерсхус, музей Мюнх, лижний трамплін, музей і ресторан Хольменколлен, Норвезький Народний Музей, судна вікінгів, музей Фрам, музей Кон-Тіки, Норвезький Морський Музей, Парк і Музей Вігеланда. Пам'ятки Східних Долин – Залізничний Музей у Хамарі, Замок Кенгвінгер XVII століття, Норвезький Музей Лісництва в Ельверум, найбільший відкритий каток північної Європи у Лілехамері, Норвезький Історичний Музей Транспортних Засобів і скляне виробництво в Євік, церкви XII століття у Валдрес, літні лижі у Веслеювбреєн біля Ювасхітта, Блю Дейз Вокс у Модум, Краєзнавчий Музей у Халлінгаль і канатна дорога на Гейлохогда в Гейло.

У Телемарку, на батьківщині гірськолижного спорту, і на південному узбережжі заслуговують на увагу Озерний Луна-парк у Скієні, музей Берг-Крагеро та екскурсії по островах, церква 1240 року в Хеддалі, фунікулер в Р'юкані, Старе місто в Атрендалі, Музей Ібсена в Грімстаді, ювелірні майстерні в Сетесдалі, екскурсії рифами, фортеця Крістіансхольм і звіринець у Крістіансунді, Морський Музей в Мандалі, Музей у Фарсунді, древні пам'ятки, наскальні малюнки і могильні пагорби в Літаландет.

Західні Фіорди – ферма залізного віку, музей та акваріум в Бергені, фіорд Хардангер і водоспад Форінгфос у Мабодалені, церква Боргунд (1150 р.) в Лаєрдалі, музей Зюнмор в Єлесунді, музей Ромсдаль і фестиваль джазу в Мольді.

Північна Норвегія – Музей Тромсе, Морський Акваріум і Полярний Музей в Тромсе, Військовий Музей Тромсе в Барду, наскельні малюнки (2500-4500-річного віку) у Бласфіорді, водоспади у Рейсадален, собор в Буді, Глом-Фіорд, Гренлі Грот (сталактитова печера з підземним водоспадом), церква і Меридіанний камінь у Хаммерфесті, Нордкап (крайня північна точка Норвегії) і Міжнародний Рибальський Фестиваль Глибоководної Риби (червень/липень) у Харстаді, каплиці Короля Оскара і Cв. Джорджа в Кіркенесі.

Тронделанд – собор Нідарос, Архієпископський Палац XII століття і Музичний Музей Рінгве у Тронхеймі, Гірський Ботанічний Сад Кенгсвельд в Оппдаль ог Оркдален, Аббатство Рейн у Рісса. Доісторичні пам'ятки в Еггекфаммені і Тінгфоллі, ферма Хельге в Б'яфоссені.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]