Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
сокол основи турдіяльності.docx
Скачиваний:
42
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
866.58 Кб
Скачать

3. Ціни та фінансові умови

Готель приймає туристів в Україні на підставі ваучера, зразок якого надсилається факсом, та відповідно прейскуранта цін, що вказані в Додатку на послуги в гривнях та за умови договору-доручення іноземної фірми — у доларах США для груп та інди­віду алів.

Додаток з даними про ціни є невід'ємною частиною цього контракту.

Ціни, зазначені в Додатку, за згодою сторін можуть бути змінені впродовж стро­ку дії контракту.

Готель надає Корпорації комісійні в розмірі від вартості проживан­ня. Керівникам груп та представникам Корпорації надається знижка в розмірі 50% віл вартості проживання.

Групою вважається кількість туристів понад 10 осіб.

        1. Умови платежу

При обслуговуванні груп туристів Корпорація проводить передоплату на рахунок Готелю в розмірі , не пізніше ніж за 7 днів до початку обслуговування чи че­рез керівника групи в касу Готелю.

За обслуговування інднвідуалів Корпорація перераховує на рахунок Готелю аван­совим платежем суму, попередньо обумовлену сторонами. Кожен місяць Корпорація і Готель проводять звірку про обслуговування туристів з пред'явленням оригіналів ва- учерів.

Розрахунки за обслуговування проводяться не пізніше 10 днів після цієї звірки.

        1. Ануляція заявки

Корпорація направляє Готелю факсом повідомлення про ануляцію заявки на заїзд груп туристів не пізніше 15 днів до прибуття, а індивідуалів — не пізніше 3 днів.

6. Відповідальність сторін та санкції

Корпорація несе майнову відповідальність перед. Готелем за нанесення їй фактич­них збитків у зв'язку з порушенням встановлених цим Контрактом строків ануляцій:

— за розміщення — у розмірі вартості фактичного простою номерів, що виник з вини Корпорації, але не більше, ніж за одну добу.

У випадку порушення строків платежів Корпорація платить Готелю компенсацію в розмірі % від суми платежу за кожен день прострочення.

7. Арбітраж

Всі спірні питання, які можуть виникнути при виконанні цього контракту, вирі­шуються шляхом взаємних переговорів. У випадку, якщо сторони не прийдуть до вза- ємопорозуміння, необхідно звертатися до Арбітражного суду України, який згідно ді­ючого законодавства вирішує правові суперечки.

7. Додаткові умови

Всі виправлення та доповнення до цього контракт}' мають силу тільки у випадку, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані обома сторонами.

Договір складений у 2-х примірниках українською мовою, кожний з яких має однако­ву силу.

ДОГОВІР

про оренду автотранспортного засобу для роботи в галузі внутрішнього та міжнародного туризму

м. Київ « » 200_ р.

Київське автотранспортне підприємство 13150 в особі директора Ріпко П.О., який діє на основі Статуту підприємства, в подальшому Орендодавець, і туристична фірма «Альбатрос», в особі директора Фокіна B.C., який діє на основі Статуту фірми, в подаль­шому Орендар, уклали цей договір про наступне:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

Надання в оренду комфортабельних автобусів марки ,

держ. №№ .

2. УМОВИ ДОГОВОРУ

Орендодавець надає, а Орендар приймає технічно справні автобуси для перевезень туристів усередині країни та за її межами.

2.1. Орендар зобов'язується:

  1. Виплачувати Орендодавцю у вигляді доходів від обслуговування туристів за місяць до першого числа наступного місяця суму згідно калькуляції, що додається до до­говору (калькуляція може змінюватись у зв'язку зі змінами нормативних документів уряду України);

  2. Забезпечувати заправлення паливно-мастильними матеріалами, ремонт плано­вий, ТО-1, ТО-2, середній ремонт автобусів за рахунок власних коштів;

  3. Нести повну матеріальну відповідальність у разі пошкодження автобусів і відновлювати їх за рахунок власних коштів;

  4. Не допускати порушень установлених Правіш перевезення пасажирів;

  5. Забезпечувати відпочинок водіїв у готелі та місце на стоянці, що охороняється, для автобусів;

  6. Не допускати порушень установленого режиму праці й відпочинку водіїв;

  7. Відшкодувати Орендодавцю вартість орендованих автобусів у разі їх знищення чи виведення з ладу в результаті пожежі, викрадення тощо,