Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
сокол основи турдіяльності.docx
Скачиваний:
41
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
866.58 Кб
Скачать

1. Предмет договору

  1. Виконавець приймає на відпочинок групи туристів на базі відпочинку «Перлина Карпат» та розмішує їх, надавши комплекс послуг, а Замовник оплачує розміщення та надані послуги згідно умов цього Договору.

  2. Час заїзду, чисельність групи, умови розміщення, послуги, що надаються, вартість одного туродня, загальна вартість замовлення визначаються за погодженням сторін та оформляються додатком (надалі — Додаток), який становить невід'ємну частину даного Договору.

2. Зобов'язання сторін

    1. Замовник зобов'язаний:

      1. Направляти на відпочинок туристичні групи згідно умов, установлених у Додатку. У випадку анулювання Замовником замовлення в цілому чи частково вартість замовлення не повертається.

      2. Здійснювати оплату вартості заброньованих місць на умовах, установлених даним Договором.

      3. Здійснювати реалізацію місць за цінами, установленими виконавцем.

    2. Виконавець зобов'язаний:

      1. Забезпечити своєчасну та якісну підготовку замовлених місць, приймати туристичні групи у строки та на умовах, встановлених даним Договором.

      2. Надавати повний комплекс послуг, як тих, що входять у вартість туродня, так і тих, які надаються за додаткову плату.

      3. Інформувати Замовника про зміну вартості туродня за 10 днів до моменту оплати, який встановлюється виконавцем в односторонньому порядку.

      4. Надати знижку в ціні послуг у розмірі 10% для Замовника.

3. Порядок реалізації

  1. Замовник подає у письмовому вигляді (факсом) замовлення з указаниям термінів і даних про туристів.

  2. Виконавець надсилає рахунок на послуги, що є підтвердженням прийому замовлення, у випадку зміни цін до моменту остаточного розрахунку Виконавець надсилає Замовнику уточнений рахунок у терміни, передбачені п. 2.2.3,

  3. Замовлення приймаються на термін не менше 15 днів.

4. Умови оплати

4.1. Остаточна оплата наданих послуг здійснюється за 21 день до дня заїзду згідно діючих тарифів на момент оплати.

4.2 У випадку прострочення Замовником оплати замовлення вважається анульованим.

Продовження додатку 13 5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН І САНКЦІЇ

  1. Сторони несуть відповідальність між собою за збитки, пов'язані з порушенням установлених даним Договором умов і термінів.

  2. Виконавець компенсує фактичні витрати Замовнику щодо виплати штрафів і компенсацій, стягнених із Замовника туристами, турфірмами та іншими організаціями у випадку невісконання чи неякісного виконання обов'язків щодо обслуговування туристів. Порушення обов'язків оформляється складанням відповідного акту, який підписується представниками обох сторін.

  3. У випадку анулювання замовлення з вини Замовника він несе відповідальність у розмірах:

50% від повної вартості замовлення у випадку відмови менше ніж за 7 днів до моменту надання послуг;

100% від повної вартості у випадку відмови менше ніж за 3 дні до моменту надання послуг,

6. Форс-мажор

  1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов'язань за Договором, якщо дане невиконання є наслідком причин, які знаходяться поза сферою контролю невиконуючої стороні« (непереборна сила) на період, що починається з моменту повідомлення про настання обставин непереборної сили і закінчується, коли обставини непереборної сили припиняться, або коли б вони закінчились, якби невиконуюча сторона вчинила дії, які вона в дійсності могла б вчинити для виходу з обставин непереборної сили. До обставин непереборної сили Сторони відносять: дії державних органів, стихійні лиха, пожежі, страйки, локаут недопоставка Виконавцеві газу, електроенергії; інші обставини, що не залежать від волі Сторін.

  2. Повідомлення про настання обставин непереборної сили повинно бути надіслане контрагенту рекомендованим листом протягом 3 днів з моменту їх настання.