Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота методичка.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
581.12 Кб
Скачать
      1. Доопрацювання недоліків та повторне рецензування курсової роботи.

Після перевірки та рецензування курсової роботи науковий керівник разом із студентом обговорюють можливості доопрацювання курсової роботи. Курсова робота доопрацьовується студентом один раз і подається на кафедру для повторного рецензування лише після повного доопрацювання всіх зазначених в попередній рецензії недоліків та за наявності останньої. Після доопрацювання курсова робота повторно подається на кафедру з зазначенням дати подання роботи на титульному листі, написом "доопрацьовано" та підписом студента. Викладач перевіряє ступінь доопрацювання курсової роботи відповідно до зроблених в попередній рецензії зауважень, здійснює відповідні записи в рецензії та виставляє відповідно до розроблених критеріїв оцінювання попередню оцінку роботи. У випадку незадовільної оцінки роботи після її доопрацювання, рішення щодо можливості повторного доопрацювання приймається комісією з захисту курсових робіт з дисципліни "Податкова система" лише за умови обгрунтування студентом причин невиконання вимог щодо підготовки курсової роботи та погодження ліквідувати заборгованість відповідно до розробленого кафедрою графіку.

      1. Захист курсової роботи.

Захист курсових робіт відбувається згідно з графіком роботи комісії по захисту курсових робіт.

Напередодні захисту студент отримує свою курсову роботу, щоб ознайомитися з рецензією та своєчасно підготуватися до відповідей на зауваження, які у ній містяться. При підготовці до захисту роботи студент повинен знати основні положення роботи, виявлені проблеми, обґрунтування пропозицій щодо їх вирішення.

На розгляд комісії подається курсова робота підписана студентом, керівником та за наявності позитивної рецензії на дану роботу.

Під час захисту курсової роботи студент повинен зробити доповідь про зміст роботи, приділяючи основну увагу розробленим пропозиціям, відповісти на зауваження керівника роботи і на запитання членів комісії по захисту курсових робіт.

У процесі захисту курсової роботи оцінюється глибина знань студента в досліджуваній галузі, його вміння вести дискусію, обґрунтовувати та відстоювати власну точку зору, відповідати на запитання.

За результатами захисту комісія виставляє оцінку у відповідності з критеріями оцінювання, визначеними в цих методичних вказівках, яка проставляється в екзаменаційну відомість і залікову книжку студента.

    1. Графік підготовки курсової роботи

      1. Графік підготовки курсової роботи для студентів денної форми навчання.

Студенти денної форми навчання повинні виконати основні етапи підготовки курсової роботи в такі строки:

  • вибір теми курсової роботи, її затвердження та складання плану курсової роботи – не пізніше, ніж до кінця вересня поточного навчального року;

  • опрацювання літератури з теми дослідження, написання та оформлення курсової роботи – протягом жовтня поточного навчального року;

  • реєстрація курсової роботи на кафедрі – до 01 листопада поточного навчального року;

  • рецензування курсової роботи науковим керівником, доопрацювання недоліків, повторне рецензування курсової роботи – протягом двох тижнів з дня подання та реєстрації курсової роботи на кафедрі;

  • захист курсової роботи – протягом листопада, згідно із графіком роботи комісії по захисту курсових робіт.