Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gotovi.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
962.05 Кб
Скачать

22.Витрати на зовнішній транспорт

Витрати на зовнішній транспорт визначаються по “Збірнику цін” за таблицею 5,яка складається з параграфів 1-5;віддалі від розміщення виконавця робіт до бази,км(25-100;100-300;300-500;500-1000;1000-2000);витрати по зовнішньому транспорту,%,при кошторисній вартості польвих вишукувань,при тривалості робіт у місяцях(до 1;2;3;6;9),за даною таблицею визначають відсоток,який множать на коефіцієнт(1.4) і на суму вартості заданої зйомки,отримують витрати на зовнішній транспорт у гривнях.

23.Витрати на організацію і ліквідацію робіт(оргліки)

Витрати на оргліки визначають по “Збірнику цін” за таблицею 6,яка складається з 5 і 6 параграфа,видів вишукувань і їх кошторисної вартості,тис.грн.(до 100,більше 100),витрати у % кошторисної вартості вишукувань,що виконуються в експедиційних умовах(для організації,для ліквідації),згідно цієї таблиці обчислюють витрати на оргліки у гривнях,що дорівнюють добутку коефіцієнта(1.5) на відсоток(з таблиці) і на суму вартості даної зйомки.

  1. Витрати на метрологічне забезпечення.

Затрати на метрологічне забезпечення єдності і точності вимірів і додаткових амортизаційних відчислень на виробниче обладнання і транспорт враховується шляхом використання коефіцієнта 1,05 до загальної кошторисної вартості без врахування витрат, які визначаються в табл.5, 6, 406 і 410 [3] (при цьому величина 1,05 враховує коефіцієнт 1,02 – на метрологічне забезпечення і 1,03 – на амортизаційні відчислення)”.

  1. Форми управління

  2. Правила поведінки для керівника.

Керівники - це працівники, які займають посади керівників підприємств і їх структурних підрозділів. До них відносяться: директори (генеральні директори), начальники відділів, головні спеціалісти (головний бухгалтер, головний інженер, головний механік тощо), а також їх заступники.

Сучасний керівник повинен бути не тількихорошим організатором, який вміє вчасно налагодити виробництво і збут новихтоварів і послуг, але і враховувати у своїй діяльності можливі зміни вполітичної, правової, технологічної, демографічної, інформаційної таекологічній сферах.

Застава успішної підприємницької діяльності керівника - уміннясвоєчасно прийняти правильне управлінське рішення і домогтися йоговиконання.

Керівництво - це окремий випадок управління, сукупність процесіввзаємодії між керівником і підлеглим, діяльність,спрямована на спонукання працівників до досягнення поставленої мети шляхомвпливу на індивідуальне та колективне свідомість. Будь-якому керівниковідоводиться вирішувати, які завдання першочергові, а які можуть почекати;що він може зробити сам, а що можна доручити іншим; як направитидіяльність співробітників, що потрібно зробити для координації їх дій,забезпечення атмосфери співробітництва між ними і т. д.

Сучасний керівник повинен також мати внутрішньоїсамостійністю і здатністю до ризику, не боятися сміливих ідей,постійно акумулювати нову інформацію, культивувати плюралізм думок,дискусію, ініціативу, мати здатність створити командуоднодумців, надихнути їх, поважати закон і моральні цінності,бути ерудованим і компетентною людиною і т.д. Цим визначається і йогоавторитет.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]