Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NASKRIZNA_PRAKTIKA (1).doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
806.4 Кб
Скачать

6. Правила ведення і оформлення щоденника

6.1. Щоденник – основний документ студента під час проходження практи­ки.

6.2. Коли студент проходить практику за межами міста, у якому знаходить­ся ВУЗ, щоденник для нього є також посвідченням про відрядження, що підтверджує тривалість перебування студента на практиці.

6.3. Під час практики студент щодня коротко повинен записувати в щоденник усе, що він зробив за день для виконання календарного графіка проходження практики. Докладні записи веде в робочих зошитах, які є продовженням щоденника.

6.4. Не рідше як раз на тиждень студент зобов'язаний подавати щоденник на перегляд керівникам практики від ВУЗу і від підприємства, які перевіряють та підтверджують записи, котрі зробив студент.

6.5. Після закінчення практики звіт студента має бути переглянутий керівниками практики, які складають відгуки й підписують його.

6.6. Оформлений щоденник разом із звітом студент повинен здати на кафедру.

6.7. Без заповненого щоденника практика не зараховується.

Додаток 3. Приклад відгуку про проходження виробничої практики студентом

Адвокатська колегія

65035, М. Одеса, вул. Горького, 14, тел. 777–05–85

Відгук

про проходження виробничої практики

в Адвокатській колегії Степаненко Тамари Михайлівни

Степаненко Тамара Михайлівна проходила виробничу практику в Адвокатській колегії в період з 17 липня по 20 червня 2011 року.

За час роботи Степаненко Т.М. зарекомендувала себе дисциплінованим студентом–практикантом: належним чином виконувала службові обов’язки в обсязі, визначеному законом і контрактом, що укладається з помічником адвоката, відповідально ставилась до доручень, виявила зацікавленість щодо підвищення власного фахового рівня та здобуття необхідних професійних навичок, оволодіння правилами адвокатської етики.

Під час проходження практики Степаненко Т.М. особливу увагу приділила вивченню питань правового регулювання діяльності Адвокатської колегії, зокрема складанню адвокатських запитів, судових позовів, заперечень, апеляційних скарг, а також питанням ведення господарської діяльності підприємств, а саме: питанням підготовки й укладення господарських договорів (контрактів) (поставки, купівлі-продажу, оренди приміщень, підряду на виконання робіт з технічного обслуговування ліфтів), аналізу й оцінки стану справ у відповідному напрямі роботи юридичного відділу; питанням проблем виконання договірних зобов’язань контрагентами, з якими укладаються договори; питанням, пов’язаним з роботою юридичного відділу щодо стягнення боргів за технічне обслуговування, монтаж ліфтового обладнання, доставки нового обладнання.

Неодноразово брала участь у судових засіданнях в Господарському суді м. Одеси, де розглядалися позови щодо стягнення боргу за виконані роботи, а також у справі про розірвання договору оренди та стягненню заборгованості з орендної плати.

Крім того, Степаненко Т.М. уважно вивчила питання державної реєстрації підприємств та організацій, внесення змін до установчих документів товариства та їх реєстрації у виконавчих органах влади.

Ознайомилась із процедурою виконання наказів і рішень Господарських судів Державною виконавчою службою України.

Теоретичний рівень знань Степаненко Т.М. дає можливість засвоювати нормативні акти, які регулюють діяльність адвокатури, Адвокатської колегії, а також розуміти порядок ведення діловодства, стежити за змінами в чинному законодавстві.

За період проходження практики Степаненко Т.М. заслуговує на оцінку “відмінно”.

Голова колегії Г.П. Боровик

МП

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]