Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NASKRIZNA_PRAKTIKA (1).doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
806.4 Кб
Скачать

8.3. Тематичний план та завдання переддипломної практики

Тематичний план та завдання наскрізних практик передбачає обов’язкове вивчення та ознайомлення студентами перелічених питань.

В залежності від специфіки підприємства – бази практики, завдання практики можуть уточнюватися, доповнюватися, змінюватися (не більш 20 % зменшень) керівником практики від ОНМУ або бази практики.

Після проходження усіх видів практик студент повинен вміти виконувати виробничі функції, типові завдання й опанувати уміннями, наведеними в табл. 1.

8.4. Оформлення результатів практики

При оформленні звіту про проходження практики студенту необхідно дотримувати відповідних вимог щодо змісту, параметрів паперу і друку тексту, оформленню структурних елементів роботи, таблиць, графіків, а також правил нумерації та брошуровки роботи.

Звіт про проходження практики складається з двох частин: текстової частини та додатків.

Текстова частина повинна бути написана українською мовою (власноручно або надрукована) на одній стороні стандартного листа білого папера формату А4 (210х297 мм), залишаючи такі розміри берегів: лівого – 30 мм, правого – 15 мм, верхнього – 20 мм, нижнього – 20 мм.

Набираючи текст, використовують параметри:

тип шрифту – «Times New Roman»;

розмір шрифту – 14;

колір шрифту – чорний;

міжрядковий інтервал – 1,5;

вирівнювання – за шириною;

відступ першого рядка (абзац) – 1 см.

шрифт основного тексту роботи оформляється начертанням “Звичайний”, а заголовки – “Напівжирним”.

Обсяг звіту повинен складати не менш 85 сторінок.

Звіт відкривається титульним листом на українській мові. Зразок виконання титульного листка наведений у додатку 1. Наступний лист – характеристика, яка пишеться керівником від підприємства, організації чи установи, де студент проходив практику. Третій лист – це зміст звіту, у якому відображається перелік розділів та питань, вивчених у період проходження практики. Четвертий лист – це щоденник проходження практики. Титульний лист щоденника наведено у додатку 2. Розпорядження на практику (додаток 3) додається в кінці звіту в окремому файлі, не зшивається.

У текстовій частині студент повинен давати відповіді на питання, поставлені програмою практики, використовуючи цифрові дані. При цьому необхідно у текстовій частині робити посилання на додатки до звіту.

Договори та інші матеріали оформляються додатками. Додатки оформляються на окремих аркушах, причому кожний з них повинен мати свій тематичний заголовок і в правому верхньому куті напис «Додаток» із указівкою лише його порядкового номера (якщо додатків декілька), але без символу «№», наприклад: «Додаток 1» і т.д. Якщо додаток об'ємний і вимагає переносу на наступні сторінки, то на них проставляється напис «Продовження додатка 1». При цьому додатки нумеруються в порядку їхнього згадування в тексті. Додатки розміщують після текстової частини.

Виконану роботу студент зобов'язаний зброшурувати в наступній послідовності: титульний аркуш; зміст; текстова частина, додатки.

Перед брошуруванням звіту необхідно виконати нумерацію сторінок. Нумерація починається з титульного листка, яким починається робота. Наступним (другим) листом є «Зміст». Номера сторінок на титульних аркушах і листі змісту не проставляються. На всіх наступних сторінках роботи (крім додатків) порядковий номер сторінки проставляється посередині верхнього берега. Сторінки додатків не нумеруються. Нумерація здійснюється арабськими цифрами, без повторів, пропусків або буквених додатків.

Звіт з практики разом з щоденником повинні бути представлені на кафедру у термін, встановлений кафедрою. Після перевірки та рецензування керівником практики від ОНМУ звіт приймається до захисту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]