Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розділ 4.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
196.1 Кб
Скачать

4.5. Вибір площі, відділення для ремонту вузла і план розташування технологічного обладнання.

Роликове відділення служить для ремонту і комплектування підшипників кочення букс колісних пар. Роликове відділення розміщується поруч з ділянкою ремонту букс, що дозволяє проводити повний ремонт колісних пар з буксами. Воно складається з трьох ділянок, розташованих на площі цеху (144 м²). Роликове відділення оснащене наступним обладнанням і пристосуваннями:   На ділянці мийки роликових підшипників - мийної машиною з пневматичним підйомником, стелаж, стіл – стелаж для огляду підшипників, Приточно – витяжна вентиляція.

На ділянці комплектування роликових підшипників – стелаж, стіл для ремонту та комплектування підшипників, настільний стелаж для зберігання підшипників, настільно – свердлильний станок, Настільне пристосування для вимірювання осьового та радіального зазорів підшипників.

На ділянці демонтажа і монтажа роликових букс – два металічні стелажі для деталей, два стола – стелажа для монтажу роликових букс, стелажі для роликових підшипників, ванна з електроплитою, два консольні крани, індукційний нагрівач для демонтажа роликових та лабіринтних кілець.

На ділянці ремонту букс – пневматичний прес, пневматичний гайковерт, консольний кран, верстак двомісний, два металічних стенда для роликових букс.

На всіх ділянках відділення організовано поточний рух ремонтованих деталей. Підлоги у відділенні робляться з метлахськіх плиток та мозаїчних плит.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]