Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
к.пр.вп (1).docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
818.81 Кб
Скачать

Розділ 4. Послідовність виконання операцій при здійсненні перевезень вантажів у змішаному сполученні

4.1.Операції, що здійснюються під час приймання вантажу і завантаження його в контейнери.

Процес прийому вантажу і завантаження його в контейнери починається із виготовлення певної кількості партій вантажу на заводі. На заводі формується об’єднана відправка вантажу у розмірі 6 000 тонн. Послідовність операцій при цьому виглядає наступним чином:

  1. упаковка вантажу у ящики по партіям маркування вантажного місця;

  2. виконання обв’язки ЗУВМ синтетичною стрічкою;

  3. завантаження вантажу у контейнери:

3.1) завант. ЗУВМ у контейнер типорозміру 1А за допомогою електронавантажувача ЕН-1005 пломбування контейнера;

3.2) завант. ящиків у контейнер типорозміру 1С вручну пломбування контейнера;

4) завантаження контейнерів на АТЗ за допомогою річстакеру типу Terex TFC 45 LSX.

5) перевезення контейнерів до порту Laem Chabang.

4.2. Операції, що здійснюються під час навантаження(розвантаження) контейнерів на судно.

Перевезення контейнерів здійснюється безпосередньо від заводу до судна, що було обране для перевезення визначеної партії вантажу: 1597 «Михаил Пришвин». Відбувається оформлення відповідних документів на вантаж, після чого починається завантаження контейнерів на судно за допомогою козлового контейнерного крану типу КК-50.

Процес розвантаження судна у порту прибуття (Керч) відбувається за зворотнім напрямком: спочатку оформлюються відповідні документи, а потім відбувається розвантаження вантажу, у якому задіяно певну кількість РС- тягачі DAF-95 380, МАЗ-64226 та напівпричепи МАЗ-93866, Schmitz-SDK. В якості НРЗ використовується кран козловий контейнерний КК-50.

    1. Операції, що здійснюються під час перевезення вантажів морським транспортом.

Під час перевезення вантажів морським транспортом виконується постійний контроль за станом контейнерів із вантажем на предмет дії на них зовнішніх сил, пошкоджень корпусів контейнерів та навішених пломб тощо, а також контроль за наявністю всіх товаросупроводжувальних документів.

    1. Операції, з прийняття і перевезення вантажів залізничним транспортом.

Після прибуття судна-контейнеровоза до порту призначення, здійснюється контроль та оформлення всіх необхідних документів, після чого за допомогою козлового контейнерного крану КК-50 починається перевантаження наявних на судні контейнерів на відповідний рухомий склад- залізничну платформу-контейнеровоз. Після завершення завантаження контейнерів на РС, відбувається оформлення товаросупроводжувальних документів, вслід за чим сформований склад потягу починає рух від станції відправлення (Керч) до станції призначення (Київ). Після прибуття до сортувальної станції призначення, склад потягу розвантажується КК-50 із попередньою перевіркою відпов. залізничних документів.

За розвантаженням контейнерів слідує перевірка і зняття пломб, а після цього- відкриття контейнерів; їх розвантаження ЕН-1005 і розформування партій вантажу, після чого вантаж доставляється кінцевим вантажоодержувачам.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]