Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
к.пр.вп (1).docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
818.81 Кб
Скачать

2. Комплекс технічних засобів

2.1. Технічні характеристики контейнерів.

Тип контейнера - 1А :

Довжина в футах - 40

Маса :

  • Брутто – 30.8

  • Тара – 3.05

Розміри, мм :

  1. Габаритні :

  • Довжина, L - 12192 мм

  • Ширина, B - 2438 мм

  • Висота, H - 2438 мм

  1. Внутрішні:

  • Довжина, l – 11998 мм

  • Ширина, b – 2330 мм

  • Висота, h – 2197мм

  1. Дверного прорізу:

  • Ширина, S – 2286 мм

  • Висота, P – 2134 мм

  1. Між центрами отворів в кут. Фітингах :

  • Ширина, S - 11985

  • Висота, P - 2259

Внутрішній об’єм, м3 – 61.3

Тип контейнера – 1С :

Довжина в футах - 20

Маса :

  • Брутто – 24.0

  • Тара – 2.1

Розміри, мм :

  1. Габаритні :

  • Довжина, L - 6058 мм

  • Ширина, B - 2438 мм

  • Висота, H - 2438 мм

  1. Внутрішні:

  • Довжина, l – 5867мм

  • Ширина, b – 2330 мм

  • Висота, h – 2197мм

  1. Дверного прорізу:

  • Ширина, S – 2286 мм

  • Висота, P – 2134 мм

  1. Між центрами отворів в кут. Фітингах :

  • Ширина, S - 5853

  • Висота, P - 2259

Внутрішній об’єм, м3 – 30.0

2.2 Технічна характеристика судна – контейнеровоза

Контейнеровоз – 1597 «Михаил Пришвин»

Призначення: перевезення 304 контейнерів міжнародного стандарту.

Довжина -129.42м

Ширина - 19,2 м

Висота борту - 10,4 м

Осад в вантажу - 7,5 м

Дедвейт -6447 т

Швидкість -16.2 вузлів

2.3. Технічні характеристики портів.

2.3.1 Laem Chabang Port.

Laem Chabang Port, розташований у східній частині Таїланду, на площі 2572 акрів, є основним глибоководним морським портом в Таїланді, який пропонує універсальні послуги з метою обміну товарів по всьому світу. Він складається з декількох малих портів, які надають такі послуги:

  1. Сім контейнерних терміналів.

  2. Один - багатоцільовий термінал.

  3. Один - Ro / Ro термінал.

  4. Один - пасажирів і Ro / Ro термінал.

  5. Один - генеральних вантажів.

  6. Один - завод термінал.

Laem Chabang порт також може обробляти дуже великі судна (Super Post Panamax). Порт Таїланду несе відповідальність за весь порт, а це дозволяє приватним секторами скорочувати оперативні функції, яка називається “Landlord Port”.

З метою розробки Laem Chabang порт, щоб могли мати право бути одним з портів світового класу; виковнувати всі вимоги для задоволення високих стандартів надання послуг повинні бути реалізовані. Деякі з цих реалізацій є наступні:

1. Збільшення служби потенціал для забезпечення всіх послуг, як згадувалося будуть досягнуті.

2. Використання території порту також підтримувати інші відповідні заходи.

3. Підвищення продуктивності.

4. Застосовувати сучасні технології функціонувати поле стикування і двір операції.

Географічне положення Таїланду пов'язаний з сусідніми країнами, таких як М'янма, Лаос, Камбоджу та Малайзію, а також має доступ до Китаю і В'єтнаму. Вона виступає в якості шлюзу для Південного регіону Східної Азії.

Laem Чабанг Порт має сучасні стан сучасної інфраструктури і

привет - технологічним обладнанням для підтримки всіх послуг. Він здатний обробляти великі судна (Post Panamax). Він має достатню підтримку областей стикування і суміжні види діяльності. Крім того, порт зібрався на мережі автомобільних доріг, залізниць та водних шляхів; підключенні обох регіонів країни і ближнього зарубіжжя.

Крім того, пор має достатньо областях розширення бізнесу, пов'язаного такі термінали вантажівки, розподільний центр, зона вільної торгівлі і т.д., а також включати інші важливі об'єкти, такі як небезпечні громади складів і збиток від пожежі профілактики центру. Ці кошти схвалені для міжнародного стандарту повинні бути готові надати всі послуги.

Laem Chabang Порт має професійне управління і гнучке управління з обслуговування клієнтів. Це пов'язано з портом, оперативні функції наведені пріоритети приватного сектора укладати договори субпідряду, надання більшу вигоду для клієнтів з конкуруючих приватних операторів портів.

2.3.2. Керченський морський торгівельний порт.

Керченський морський торговий порт відіграє найважливішу роль у міжнародних морських перевезеннях в Азово-Чорноморському регіоні. Порт розташований на березі незамерзаючої Керченської бухти. Підхідний канал порту відходить від Єнікальського коліна Керч-Єнікальського каналу (актив) в 1,1 милі до ESE від мису Білий і веде до Широкому молу порту. Порт відкритий для заходу суден цілий рік.

Безпека проходження судів забезпечується Центром регулювання руху суден (ЦРРС). У порту 2 виробничо-перевантажувальних комплексу, які мають у своєму розпорядженні 9-ю причалами загальною довжиною 1784 м. Під'їзні залізничні колії дозволяють обробляти вантажі по фронту і в тилу причалів. Порт має можливість надавати послуги з перевалки генеральних і навалочних вантажів на зовнішньому рейді .

Порт оснащений сучасним обладнанням, перевантажувальними машинами і механізмами, що дозволяють переробляти 2,5 млн. т на рік генеральних вантажів, включаючи контейнери, навалочні вантажі, колісну автотехніку, зернові, безпосередньо біля причалів порту, і до мільйона тонн на рейді. Наявні у порту криті та відкриті складські приміщення дозволяють накопичувати і зберігати суднові партії всієї номенклатури генеральних і навалочних вантажів. Порт працює цілодобово, в тому числі у вихідні та святкові дні. Зручне географічне положення, розвинена транспортна інфраструктура, сприятливі природні умови зумовлюють конкурентоспроможність порту з перевалки транзитних вантажів з Російської Федерації.

Порт знаходиться на території пріоритетного розвитку «Керч», що дозволяє в стислі терміни фінансувати інвестиційні проекти (в т.ч. спільні), спрямовані на подальше зміцнення позицій порту в регіоні. До складу порту входить причал вантажний, південної коси оз. Донузлав, в складі якого є: глибоководний причал-довжина 354,1 м, глибина біля кордону-9 м, будівельний причал-довжина 101,5 м, глибина біля кордону-3,5 м, поромний причал-довжина 10,4 м, глибина біля кордону-3 м. Проект розвитку передбачає створення транспортного вузла з розвиненою інфраструктурою, що має великі перспективи у зв'язку з близькістю до Чорноморським шляхах транспортування нафти, міжнародним транспортним коридорам і невелика відстань від Босфору.

Порт виконує весь комплекс робіт (перевантажувальні операції, зачистка трюмів, експедирування, агентування, фрахтування суден, узгодження робіт з природоохоронними органами, сюрвей, лоцманське обслуговування, буксирне забезпечення, шипчандлерськими обслуговування і весь стандартний комплекс послуг порту) Для зручності клієнтів порт надає додаткові послуги: зважування вантажів на залізничних і автомобільних вагах, кріплення вантажів, затарювання навалювальних вантажів та інші операції. При наявності гарантованих обсягів вантажів в порту існує гнучка система знижок до тарифів на перевалку та зберігання вантажів. Порт працює якісно, ​​швидко, з дотриманням всіх необхідних норм і технології. Готовий розглянути будь-які пропозиції, будь-які варіанти перевалки і зберігання різних вантажів, як у порту, так і на рейді. Налагоджена система роботи порту і структура управління в даний час проходить сертифікацію на відповідність стандартам менеджменту якості ISO 9001.

2.4.Технічна характеристика козлового контейнерного крану КК-50.

http://www.tehnoros.ru/products/gantry_crane/kkk/

Вантажопід’ємність – 36.0…..50.0 т.

Контейнери, які транспортуються -

  • 20 футові– 1С; 1СС; 1CCC

  • 40 футові – 1А; 1AA; 1AAA

  • 45 футові – 1E; 1EE; 1EEE

Висота –

  • 2+1

    3+1

    4+1

    5+1

    Штабелювання
  • 9,5

    12,5

    15,0

    18,0

    Під’єм

Швидкість

H (м)

В залежності від довжини пролітної будови

Довжина обслуговуваної контейнерної площадки (м)

 

2+1

3+1

4+1

5+1

до 100

до 250

свыше 250

Під’єм (м/хв)

12

15

20

30

 

 

Переміщення

воза (м/хв)

 

0…120

 

Переміщення (м/хв)

 

 

60

90

120

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]