Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ministerstvo_osviti_i_nauki_Ukrayini.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
119.3 Кб
Скачать

19. Вивчення асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів, карамельних виробів і цукерок

Вивчити класифікацію фруктово-ягідних кондитерських виробів; основні ознаки, що формують класифікаційні одиниці виробів. Характеристика асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів. Вимоги до якості, види дефектів і причини їх виникнення.

Вивчити класифікацію і шляхи формування асортименту карамелі. Вимоги до якості карамелі. Пакування, умови перевезення і зберігання карамелі. Правила приймання.

20. Товарознавча характеристика шоколаду і шоколадних виробів

Вивчити класифікацію і асортимент шоколаду і шоколадних виробів. Вимоги до якості шоколаду і шоколадних виробів. Пакування, умови перевезення і зберігання.

Вивчити класифікацію і асортимент цукеркових виробів. Нетрадиційна сировина, її вплив на поліпшення споживних властивостей і розширення асортименту цукерок. Вимоги до якості цукерок. Пакування, умови перевезення і зберігання цукерок. Правила приймання.

21. Товарознавча характеристика борошняних

кондитерських виробів

Вивчити класифікацію і асортимент борошняних кондвиробів. Вимоги до якості борошняних кондвиробів. Методи дослідження їх якості. Пакування, умови перевезення і зберігання. Правила приймання.

22. Товарознавча характеристика алкогольних

напоїв і виноградних вин

Вивчити класифікацію алкогольних напоїв. Охарактеризувати асортимент алкогольних напоїв. Вимоги до якості. Пакування, умови перевезення і зберігання алкогольних напоїв.

Вивчити класифікацію вин та їх характеристику. Охарактеризувати асортимент виноградних вин. Вимоги до якості виноградних вин. Пакування, умови перевезення і зберігання виноградних вин. Правила приймання.

23. Вивчення класифікації слабоалкогольних

і безалкогольних напоїв

Вивчити класифікацію слабоалкогольних напоїв, характеристика класифікаційних ознак. Охарактеризувати асортимент слабоалкогольних напоїв. Вимоги до якості слабоалкогольних напоїв. Пакування, умови перевезення і зберігання слабоалкогольних напоїв.

Вивчити класифікацію безалкогольних напоїв, характеристика класифікаційних ознак. Вимоги до якості безалкогольних напоїв. Пакування, умови перевезення і зберігання безалкогольних напоїв. Правила приймання.

24. Товарознавча характеристика чаю і чаєпродуктів, кави і кавопродуктів

Вивчити класифікацію чаю і чаєпродуктів. Охарактеризувати асортимент чаю і чаєпродуктів. Вимоги до якості чаю і чаєпродуктів. Пакування, умови перевезення і зберігання чаю і чаєпродуктів.

Вивчити класифікацію кави і кавових напоїв та охарактеризувати їх асортимент. Вимоги до якості кави і кавових напоїв. Дефекти, причини їх виникнення. Пакування, умови перевезення і зберігання кави і кавових напоїв. Правила приймання.

Форми і методи контролю та підведення підсумків практики

Під час проходження навчальної практики передбачається система поточного та підсумкового контролю виконання окремих розділів і всієї програми практики.

Система поточного контролю включає:

1. Облік відвідування студентами навчальної практики ( табелювання) та облік переміщення студентів по відділах у магазині згідно графіку переміщень, складеного майстрами виробничого навчання або викладачами; облік відвідування та успішності студентів у журналі практики.

2. Облік ведення студентами щоденника з практики, де зазначається: дата виконання завдання, тема завдання, зміст завдання, зауваження продавців інструкторів на робочому місці та оцінка і зауваження майстрів виробничого навчання, викладачів.

3. Перевірка засвоєння студентами змісту завдань шляхом проведення усного опитування на інструктажах та під час цільових обходів на робочих місцях, письмових тестувань студентів на основі розроблених тестів.

4. Після вивчення програмних питань по певних блоках контроль проводиться шляхом виставлення диференційованих оцінок.

5. Кваліфікаційний залік.