Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота2.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
30.08.2019
Размер:
782.85 Кб
Скачать

Висновки

В ході виконання курсової роботи був отриманий повнофункціональний веб-сайт, повністю готовий до застосування. З його допомогою користувачі зможуть отримувати необхідну інформацію про ресторан, а також забронювати місця безпосередньо на сайті.

При розробці веб-сайта були проаналізовані сучасні веб-технології, що дозволяють створювати інтерактивні веб-сторінки. Найбільш відповідними для виконання поставленого завдання виявилися Artister 2.5 і Joomla 1.5.

Розроблений сайт задовольняє всім вимогам, поставленим на етапі постановки завдання. Дані модулі були допрацьовані з урахуванням специфіки веб-сайта і успішно упроваджені в його структуру.

Під час виконання курсової роботи я розглянув побудову компонентів та модулів системи управління контентом Joomla і навчився працювати з уже готовими розширеннями.

Система управління контентом Joomla має модульну структуру і в своєму базовому варіанті не забезпечує всіх необхідних можливостей, потрібних для реалізації готового проекту. Розширення дозволяють істотно збільшити функціональність створюваного сайту.

Як подальше вдосконалення веб-сайта представляється можливим використання розширень. Так само можливе доопрацювання інтерфейсу сайту з метою подальшого підвищення його інформативності, привабливості і зручності.

Список використаних джерел

  1. Joomla CMS по-українськи. [Електронний ресурс] – Режим доступу ­– http:// joomla.org.ua – Загол. з екрану. Мова укр. – дата цитування: 01.04.2012 р.

  2. Колисниченко Д.Н «Joomla! 1.5. Руководство пользователя», Колисниченко Д.Н. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 320 с.

  3. 5. Д. Н. Колисниченко Движок для вашего сайта. CMS Joomla! Slaed. Php - Nuke – Петербург: Символ-Плюс, 2008. – 368с.

  4. Норт Б. Joomla! Практическое руководство, Норт Б – Петербург: Символ-Плюс, 2005 - 448 с.

  5. Дэн Рамел Самоучитель Joomla!: пер. з англ. – Петербург: Символ-Плюс, 2008. – 448с.

  6. Хаген Граф Создание веб-сайтов с помощью Joomla! 1.5: пер. з англ. – М.: ООО «И. Д. Вильямс», 2009. – 304 с.

  7. CMS огляд: CMS,[Електронний ресурс] – Режим доступу ­– http://cmsobzor.ru/news.php - Загол. з екрану. Мова укр. – дата цитування: 02.04.2012 р.

  8. Огляд cms. Сайт про системи управління сайтом. [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.cmslist.ru – Загол. з екрану. Мова укр. – дата цитування: 31.03.2012 р.

  9. Artisteer - Генератор Шаблонів (Тим) Для Joomla, Wordpress, Drupal [Електронний ресурс] – режим доступу: http://ukrarticles.pp.ua/pk-internet/7187-artisteer-generator-shablonov-tem-dlya-joomla-wordpress-drupal.html – Загол. з екрану. Мова укр. – дата цитування: 02.04.2012 р.